ATENCIÓ AVUI DIMARTS AMB LES TEMPERATURES

Atenció avui dimarts amb les elevades temperatures que tindrem. Si ahir el comentari més extès entre la gent era: "fa calor però res de l'altra món....", avui sí que notarem que la calor es farà molt més acusada.

Avui es podran assolir o superar els 30ºC en alguns punts del litoral quan ahir tot just van superar els 25ºC gràcies a l'efecte termoregulador del mar. En alguns punts del prelitoral, especialment el Gironí, però a tot el prelitoral en general es podran aproximar als 35ºC i en molts punts de l'interior de l'Ebre, interior de Tarragona i terres de Ponent es podran superar els 35ºC, en molts casos arribar als 37ºC o 38ºC i fins i tot puntualment tocar els 40ºC en algun observatori.

Només una estreta franja del Pirineu ja notarà avui una lleugera davallada del mercuri respecte les temperatures registrades ahir. I és que aquest serà ja el preludi del que passarà en les pròximes dues jornades.

Aquest seria el mapa previst per avui en quant a temperatures al detall on podeu veure quines seran avui les àrees més càlides:




I aquest és el mapa també per avui dimarts, però més generalista i amb menys detall:



I aquest és el previst per dimecres on ja veiem comparant amb el mapa anterior, que a bona part del centre i nord del País ja es notarà un refrescament de les temperatures:



Un refrescament que de cara a dijous i com podem veure en aquest altra mapa ja es faria més ampli a més punts del País.



Així donç, a aguantar com poguem l'envestida de temperatures que ens espera avui, per que a partir de demà la cosa ja anirà a la baixa. Paciència!!!

0 Response to "ATENCIÓ AVUI DIMARTS AMB LES TEMPERATURES"