PREVISIÓ PER DIMARTS 18 DE SETEMBRE





Per avui dimarts s'espera un matí amb cels variables amb estones de cels bastant coberts de núvols més aviat de tipus alt i mig que a mesura que passin les hores podran anar fent-se cada vegada més abundants. A banda d'això persistiran els bancs de núvols baixos en punts del litoral i prelitoral. Al llarg del matí ja es podria generar algun ruixat, més probable al sector nordoest del País o a l'extrem nord del litoral, no descartable en qualsevol altra punt de la meitat nord.

Per la tarda, els núvols seran molt més abundants en conjunt i els cels seran molt més coberts arreu, sense descartar alguna tímida clariana. Els ruixats i tempestes aniran guanyant extensió a tot el Pirineu i Prepirineu i comarques del terç nord del País. També pot sorgir algun nucli tempestuós aïllat però localment de forta intensitat entre Montsant-Prades-Montserrat. Les precipitacions aniran avançant amb el pas de les hores també cap alguns punts del litoral, aproximadament del Maresme cap al nord. A la resta de comarques no es descarta algun ruixat dispers però en general molts núvols i sense precipitació.

Les precipitacions podran ser especialment abundoses i localment ser de forta intensitat especialment a les comarques que envolten el Cadí, Ensija i Collsacabra.

Els vents seran de ESE a totes les zones marítimes, amb entrada de NNO als dos extrems del litoral ja avançada la tarda.

Les temperatures mínimes seran més baixes i les màximes es mantindran estables o lleugerament més altes, excepte al Pirineu on ja experimentaran una clara baixada.

0 Response to "PREVISIÓ PER DIMARTS 18 DE SETEMBRE"