PREVISIÓ PER DIMECRES 19 DE SETEMBRE






Per avui dimecres s'espera un matí amb cels variables arreu del País. Els núvols podran ser molt més compactes a litoral i prelitoral entre el nord de Tarragona i la Costa Brava i podran anar generant ruixats de distribució irregular la majoria entre febles i moderats, però localment de forta intensitat i acompanyats de tempesta. També podran caure ruixats, en aquest cas febles a la cara nord del Pirineu i zones d'influència.

A la tarda es mantindran els cels variables arreu del País, amb clarianes més evidents cap a ponent i amb núvols segurament ja no tant compactes com al matí al litoral i prelitoral. Seran possibles alguns ruixats cap a l'interior de Girona i nord de Barcelona i també cap a la cara nord del Pirineu. A banda d'això també es podran generar ruixats cap a l'extrem sud del País, que en aquest cas localment encara podrien anar acompanyats d'algun fenomen tempestuós local.

Els vents seran de mestral i tramuntana als dos extrems del litoral amb predomini del xaloc a la resta de zones marítimes. A la tarda es mantindrà la mateixa situació amb entrada de xaloc també cap a l'extrem sud del litoral.

Les temperatures seran més baixes.

0 Response to "PREVISIÓ PER DIMECRES 19 DE SETEMBRE"