RESUM FOTOGRÀFIC D'AHIR DIVENDRES
El dia començava a Camprodon altra vegada amb boirines que s'aixecaven del terra que era ben moll de la rosada nocturna:
Cap a migdia a Vallter2000 començaven a créixer els primers cúmuls d'evolució:
Poc a poc, els núvols anaven fent-se més nombrosos i més evolucionats i així es veien des de més de 2500m d'alçada:
És una passada veure com els núvols emergeixen de les muntanyes més elevades com si realment fossin fumeroles. Queda clar veient les imatges que son núvols de creixement vertical, malgrat ahir no hi havia prou condicions com per que acbessin produint cap mena de precipitació:
I podria posar-vos moltes més imatges però tampoc em vull fer massa pesat. Només per acabar, us vull posar aquesta d'una marmota de les moltíssimes que ahir campaven a les seves amples per tot arreu i molt especialment per les herbes que creixen al bell mig de les pistes d'esquí. En vig veure a desenes. És possible que s'olorin que encara tenim temperatures elevades per força dies?
De SETEMBRE 2011 |
Cap a migdia a Vallter2000 començaven a créixer els primers cúmuls d'evolució:
De SETEMBRE 2011 |
Poc a poc, els núvols anaven fent-se més nombrosos i més evolucionats i així es veien des de més de 2500m d'alçada:
De SETEMBRE 2011 |
De SETEMBRE 2011 |
És una passada veure com els núvols emergeixen de les muntanyes més elevades com si realment fossin fumeroles. Queda clar veient les imatges que son núvols de creixement vertical, malgrat ahir no hi havia prou condicions com per que acbessin produint cap mena de precipitació:
De SETEMBRE 2011 |
De SETEMBRE 2011 |
I podria posar-vos moltes més imatges però tampoc em vull fer massa pesat. Només per acabar, us vull posar aquesta d'una marmota de les moltíssimes que ahir campaven a les seves amples per tot arreu i molt especialment per les herbes que creixen al bell mig de les pistes d'esquí. En vig veure a desenes. És possible que s'olorin que encara tenim temperatures elevades per força dies?
De SETEMBRE 2011 |
0 Response to "RESUM FOTOGRÀFIC D'AHIR DIVENDRES"
Publicar un comentario