ELS CAÇATEMPESTES PROFESSIONALS

Com veureu en els videos, són un grup de professionals de la meteorologia i sobre tot de la fotografia, amb uns equips super complerts, amb pantalles de tot tipus, des de radar, GPS, mapes de tot tipo, en fin una pasada i tot dintre dels cotxes per poguer localitzar les tempestes amb bastant precisió.

En el cas d´aquets professionals, portan uns equips excepcionals, supusso que amb uns costos també excepcionals, sembla que es dediquen això com a professió, venen els seus reportatges, fotografies, videos, etc.

Treballan molt ben equipats, amb lo que el risc disminueix clarament, i el exit aumenta considerablement.

Un dels vehicles és un verdader tanc, sembla una nau espacial, porta fins i tot una mena de periscopi, per veura una panoramica d´excepció.

Les imatges que consegueixen i les dades, sols es poden conseguir amb aquets tipus d´aparells preparats per enfrontar aquestes tempestes terribles, amb tornados, huracans, tempestes tropicals, etc, ademés de la localització; com m´agradaria anar amb un grup d´aquets, encara que sols fos un dia.

Encara que no poguem tindre ni un equip semblant, amb lo que tenim i els nostres coneixements, ademés amb l´equip portatil del Ricard, podriam sortir un dia a buscar tempestes, quan sapiguem, que segur que en tindrem, lo dificil es anar al lloc, però vaja, la zona de Ripoll, Camprodon, Setcasas, Vallter, quan ja tempestes al Pirineu, casi segur que alla cau amb força, això m´hu diu la experiencia de les que he viscut en aquesta comarca, que us sembla la idea ???????

Us poso els videos perquè els pogueu disfrutar com hu he fet jo fa un estona

video 1



video 2



video 3



video 4

video 5

Espero que us hagi agradat aquesta historia, per mí es impressionant !!!!!!

Jaume Deu

0 Response to "ELS CAÇATEMPESTES PROFESSIONALS"