IMATGES DEL DIA

Bon dia a tothom:

La jornada del dilluns ha tornat a ser profitosa en quan a imatges que ens ha donat el cel aquest matí; desp`res de la increible posta de sol d'ahir la tarde, que algun company com en Ivan Valle va poder captar, avui hem tingut una sortida de sol força maca tambè; les dues primeres imatges son preses a les 7,30h desde el terrat de casa meva a Sant Gervasi.






Avui tocava viatje a Osona, i ja a l'alçada d'Aiguafreda i Tagamanent, fronteres entre el valles i osona, els primes estrats baixos ja anunciavan la boira que hem trobaria a la plana de Vic; aquest fenomen que tan poc hem vist aquest hivern, no ha deixat perdre l'oportunitat d'instalarse a la Plana de Vic (imatge de Vic) un dels pocs dies que s'ha instal.lat l'anticiclò a sobre nostre.



Sortint de la plana, i ja cap als 700 m. d'alçada a Santa Maria del corcò, la boira desapareix per complet i dona pas a aquesta imatge de les muntanyes del Cabrerès amb aquests cumuls retinguts.



Ja a mig matí, la boira a aixecat quasi del tot, quedant uns petits nuclis a les zones mes arresarades (imatges novament de Vic). Curios veure a aquesta primera foto , com encara es veu boira a la plana i enc canvi en alçada debia bufa fort vent doncs hi havia força lenticulars com es pot apreciar a l'imatge.











0 Response to "IMATGES DEL DIA"