Primeres fotos de la nevada a Artés

A Artés també ens ha afectat de ple aquest temporal de neu i vent portant-nos neu a dojo. Segons hem pogut mesurar, hem tingut 24 centímetres de neu. Això no es veia des de fa molts anys. La veritat és que no m'esperava tanta neu, però ja que l'hem rebut, la gaudirem al màxim ja que podria ben bé ser l'última vegada que toquem neu d'aquest hivern. Recordar que aquesta és la segona, la primera va ser el dia 21 de desembre, nevada que va deixar uns 3 centímetres.

Com podem observar en aquesta foto, el gruix ha sigut força considerable, fent impracticable el camí que hi ha entre els edificis i deixant completament blancs tots els arbres, herbes, etc.
En aquesta segona foto podem observar com la neu està aixafant tots els arbres que tenen poca força. Ja s'han observat les primeres caigudes de grans branques a boscos propers. Això és una de les moltes cares negatives que té una nevada.
Però jo com aficionat a la meteorologia i amant de la neu, em quedo amb la positiva, amb el paisatge que em regala la natura, el tacte maravellós de la neu...
Dedico la nevada a tots els Llampecs, en especial al Ricard, que estava molt depressiu fins ara ja que no rebia cap nevadeta.
I demà aprofitant la suspensió de classes, aniré a fer un reportatge fotogràfic de la nevada que ens ha caigut. De ben segur tot farà patxoca amb el sol. Us el penjaré en pròxims dies com també us aniré possant vídeos de la nevada.

0 Response to "Primeres fotos de la nevada a Artés"