PREVISIÓ PER DIJOUS 1 DE JULIOL





Per avui dijous cal esperar un matí amb cels despejats arreu del País. Al Pirineu aniran apreixent núvols d'evolució a partir de migdia, de moment sense més consequències.

De cara a la tarda, cal esperar que els cels segueixin ben despejats arreu del País. Al Pirineu els cels estaran variables i no es pot descartar que pugui caure algun ruixat o tempesta molt local, més probable al seu vessant oriental i que en cas de produir-se, no hauria de ser gaire important. De cara a darrera hora de la tarda, poden aparèixer alguns núvols alts poc importants cap al centre del País.

Els vents al matí seran de migjorn a la meitat sud del litoral i de xaloc a la meitat nord. A la tarda es mantindrà el migjorn a la meitat sud, vents agarbinats a la Costa Central i Costa Brava i vents de xaloc a l'extrem nord del litoral.

Les temperatures mínimes som una mica més altes i les màximes amb tendència a pujar a interior i muntanya i a quedar-se una miqueta més curtes però amb més sensació de xafogor a la franja litoral.

0 Response to "PREVISIÓ PER DIJOUS 1 DE JULIOL"