PREVISIÓ PER DIMECRES 14 DE JULIOL





Per avui dimecres cal esperar un matí molt assoleiat arreu del País, amb creixement d'alguns cúmuls d'evolució en punts del Pirineu. Fins a mig matí hi haurà presència de núvols baixos a tot el litoral de Tarragona i sud del de Barcelona, que de cara a migdia ja haurien d'haber-se disipat.

A la tarda, els cels estaran molt despejat a tot el País, excepte al Pirineu, on a diferència d'ahir, els núvols que es desenvoluparan si que poden deixar anar algun ruixat. Tot i que aquesta possibilitat serà present a tota la serralada, la major possibilitat de que això passi la tindrà el seu vessant occidental. Tot i la tarda despejada, a la resta del País a darrera hora de la tarda i vespre, aniran arribant núvols que poden fer que hi hagi una bonica posta de sol.

Els vents seran tot el dia de xaloc als dos extrems del litoral i de garbí al litoral de Girona. Pel que fa al litoral de Barcelona, vents de migjorn al matí amb tendència a anar girant a garbí avançada la tarda.

Les temperatures mínimes molt similars a les registrades ahir i les màximes en ascens, especialment a la zona nordest del País.

0 Response to "PREVISIÓ PER DIMECRES 14 DE JULIOL"