PREVISIÓ PER DIMARTS 20 DE JULIOL





Per avui dimarts cal esperar un matí amb algunes bandes de núvols a Ponent i sud del País a primer hora, que aniran avançant cap al nord a l'hora que aniran fent-se menys importants, però que també hi podran arribar. No és impossible que d'aquests núvols pugui escapar-se alguna gota o ruixat de tot just mullar el carrer en algun punt, preferentment i amb més possibilitats de les comarques Tarragonines i de Ponent. Molt poca cosa si arriba a caure i per fer augmentar la xafogor. A la resta del País, cels força asserenats. A partir de mig matí i migdia creixeran els núvols en punts de muntanya de la meitat nord i els cels ja aniran quedan asserenats a la meitat sud.

A la tarda podran caure ruixats i tempestes en força comarques de la meitat nord, tot i que en principi, avui no haurien d'extendre's tant com les d'ahir. A l'extrem sud, no es descarta que pugui arribar algun ruixat de mitja tarda. Cap al litoral podran arribar alguns núvols alts avançada la tarda.

Els vents al matí seran de xaloc a totes les zones marítimes. A la tarda els vents giraran a garbí al litoral de Barcelona i Girona, mantenint-se el xaloc al litoral de Tarragona i als dos extrems del litoral.

Les temperatures seran similars les registrades ahir.

0 Response to "PREVISIÓ PER DIMARTS 20 DE JULIOL"