PREVISIÓ PER DIJOUS 22 DE JULIOL





Per avui dijous cal esperar un matí amb cels molt variables arreu del País. Ja a primeres hores s'iniciaran ruixats i tempestes al quadrant nordoest del País que amb el pas de les hores també aniran sorgint a d'altres zones del Pirineu, Ponent, centre del País i fins i tot avançat el matí, alguna tempesta o ruixat es pot formar en les rodalies del litoral Tarragoní i afectar algunes comarques d'aquella zona. Pel que fa la resta de la meitat est i litoral de Barcelona i Girona, matí variable en que no es descarta potser alguna gota despistada, però en principi no s'esperen precipitacions.

A la tarda s'extendran encara més les tempestes i ruixats i ja afectaran moltes zones del País. Potser la zona amb menys probabilitat de rebre precipitacions seria el litoral Gironí i part de les comarques Tarragonines. Pel que fa al litoral de Barcelona i nord de Tarragona és probable que alguna tempesta pugui arribar a fregar-lo avançada la tarda. A la meitat sud del País, no seran tan frequents els ruixats, tot i que a le Terres de l'Ebre si que en podran aparèixer alguns.

Els vents avui seran molt variables, amb predomini al matí dels vents entre llevant i gregal a la meitat nord del litoral i entre xaloc i migjorn a la meitat sud. A la tarda entrada de la tramuntana a l'extrem nord del litoral, gregal a la Costa Brava i del mestral a les terres de l'Ebre.

Les temperatures seran més baixes que les registrades ahir.

0 Response to "PREVISIÓ PER DIJOUS 22 DE JULIOL"