RESUM CAP DE SETMANA A CALELLA DE PALAFRUGELL

Aquest es el resum metereologic del cap de setmana a Calella de Palafrugell:

-Temp. minima; 21,4ºC
-Temp. maxima: 27,8ºC
Com es pot observar, nits tropicals tambè a Calella per les maximes no s'acosten als 30ºC fruit dels vents de mar que bufen constantment que fa que, aprop de la costa no puguin pujar gaire; recordo que les meves dades es prenen amb una petita oregon situada a uns 100m. del mar.
-Humitat: entre el 70 i 85% xafogor alta sense ser exagerada.
-Vents: dissabte mati vents de sud sudest i per la tarde netrada del garbi, amdos casos fluixos, tonica habitual a Calella; diumenge situaciò força curiosa i que es dona poques vegades; puc dir que practicament vaig veure bufar vents de totes direccions, desde grabi i xaloc, fins a mestral amb punntes de tramuntana, en tots els casos fluixos, situaciò que es va donar al mati i a la tarde ; era comic veure les barques surant a l'aigua en diferent posiciò cada mitja hora.
-Estat del cel: dissabte al mati s'aixeca el dia despejat pero cap a les 10,00h entra la boira de mar que no va arrivar a terra per poc i es va disipar en questiò d'una horeta; tarde despejada; diumenge amb mati tapat a primera hora despejantse cap a les 11,00h; a primera hora de la tarde comencen a veures torres de cumuls que es van acostan i les escurrialees de les tempestes del Pirineu e interior de Girona (Celrà 58 litres) arriven en forma de 3 petits ruixats seguits que no debien donar ni mig litre. Els nuvols es van trencat i deixaen un final de tarde mes despejat que tapat i força fotogenic.
-Pluja: inapreciable

Imatges del cap de setmana:

-Dissabte mati la boira produida per l'alta humitat i xafogor ens va visitar una estona:
-El cel ja no es va tornar a possar fotogenic fions diumenge tarde, qan les restes de les tempestes es van acostar a la Costa Brava donant aquestes imatges:


-Fins i tot es van poder veure aquests mammatocumuls:

-I ja cap al tart, les restes de nuvols:

0 Response to "RESUM CAP DE SETMANA A CALELLA DE PALAFRUGELL"