NEVADES A LLOCS INSOLITS: CAPITOL 8: LAS VEGAS

Las Vegas es una ciutat de tots sobradament coneguda per ser l’epicentre mundial del joc i la diversiò. Aquesta ciutat està situada al sud de l’estat de Nevada, als Estats Units, en una zona desertica. Aquest estat te el “titol” de ser el que te la tasa de precipitacions mes baixa de tot el pais amb una mitja de 130 l.m2. que pot ser algo superior a la zona de les muntanyes.
Les temperatures a la zona de la vall on es troba la ciutat, poden tenir fortes oscil.lacions, tipic de les zones desertiques, amb nits molt fredes a l’hivern i estius sofocants; pero mcom a tota zona interiopr, les humitats son molt i molt baixes.
Amb tal característiques, parlar de neu a la zona es fa quasi imposible, pero el preciat solid s’ha vist en algunes ocasions.

L’ultima i molt recent, a mitjants del mes de desembre del 2008, i no va ser poca cosa, doncs es va batre el record que es tenia des del 15 de Decembre de 1967, quan van caure 5 cmts. de neu. En aquest ultim episodi, hi van caure uns 9 cmts. de neu a la zona de l’aeroport. L’ultima nevada important datava de 1979, aixi que feia quasi 30 anys que no veien neu que agafes a terra.

Adjunto un enllaç on figuren totes les dades meteos en un any a la ciutat de las Vegas perque us feu una idea de quin clima tenen.

http://www.weatherbase.com/weather/weather.php3?s=68327&refer=&units=metric

Unes fotos de l'episodi, espero us agradi.

Font de l’informaciò: web w3sh.com , viajerosporel mundo.com y altres d’informaciò general

0 Response to "NEVADES A LLOCS INSOLITS: CAPITOL 8: LAS VEGAS"