RESUM CAP DE SETMANA CALELLA DE PALAFRUGELL

Bona tarde a tothom:
Recient tornat de Calella de Palafrugell, deixo el resum meteo amb 4 fotografies de l'episodi:
-Cel: dissabte cobert tot el dia amb alguna estona de clarianes pel matí. Diumenge aixeca amb sol però rapidament es tapa i queda cobert
-Temperatura maxima: 20,9º
-Temperatura minima: 14,4º
-Pluja recollida durant l'episodi: 5 l. caiguts sobre les 4 de la matinada d'avui amb una forta tempesta amb força aparell electric i trons!!
-Vents: tan disssabte vents entre gregal i llevant i avui diumenge mes aviat allevantats.
Estat de la mar: dissabte mar de fons sense alterar gaire la mar, i avui diumenge, a preimeres hores del mati, mar molt alterat tirant a temporal (veure fotografia) però amb el pas de les hores ha anat minvat a un simple mar de fons.
-Durant 5 dies, s'ha celebrat una regata internacional de vela que ha copat les platges de calella pel gran numero d'embarcacions, tal com es veu a les dues fotografies.


-Diumenge s'aixeca el dia mig assoleiat per sorpresa meva i desde casa es sent el soroll del mar encrespat; decideixo baixar doncs a la platja una estona amb la familia i ....sorpresa!!!

NO HI HA PLATJA!!! la mar arriva fins dalt i no hi ha ni un espai on deixar la tovallola, i ademès, en questiò de minuts es tapa el cel,

.....i es possa negre negre arrivant a caure cuatre gotes!!

be, de moment la primavera porta camí de ser com la del any passat: caps de setmana passats per aigua un rere l'altre, viam la setmana vinent que tenim3 dies de festa.

0 Response to "RESUM CAP DE SETMANA CALELLA DE PALAFRUGELL"