TERCER VIATGE A OSONA - 3 ABRIL 2009








Hola nois:



Avui he tornat a Osona però a diferencia dels altres dos dies, avui no ha plogut, però si ha fet presencia la boira. Nomès sortir de barcelona, i regaliman per les muntanyes de Santa Coloma i Montcada ja s'intuia la boira, que ha afectat tambè al vallès, una boira molt baixa. A diferencia d'altres cops, a Osona avui la boira era mes alta i abarcava tota la plana de Vic fincantse cap a l'interior del Collsacabra, Adjunto algunes fotografies:



NOTA: Disculpeu la quailtat d'alguna d'elles, la majoria les faig mentre condueixo (amb molta precauciò, això si) ja que m'es imposible parar!!


-Pujant per la C-17, a l'alçada de Canovelles, he observat la plana del valles a Lliça i rodalies, una mar de nuvols precios que no he pogut fotografiar del tot, doncs a part de quedarme a l'altre costat de l'autovia, en aquesta i una mica mes avall, hi havia un accident i es clar, hi havia retenciò de cotxes que formaven una muralla dificil de sortejar amb la camara!
-Ja al'alçada de Centelles, i com es habitual en aquesta zona, comença a apareixer la boira: toca encendre els fars i reduir un xic la velocitat.



-A l'alçada de Vic apareix el segon conat de boira mes espes, tambè es habitual, encara que aquest cop semblava mes que entres dins una senyora tempesta.

-
--Aquesta foto es de Santa Maria del Corco, i veieu com el terra sembla que fumeji, i es la boira que s'arrapa al terra; es una boira que "es pot tocar" per lo visible i baixa que està!!
- De tornada, i com molts divendres, un munt de globos s'enlairaven del costat de l'autovia, a fer una pasejada, encara que avui no era un bon dia per "navegar" per cel en globus per la mala visibilitat.

Doncs aquesta setmana això es tot el que ha donat la meteo. Em despedeixo fins diumenge, marxo a Calella. Bon cap de setmana a tots!!!

0 Response to "TERCER VIATGE A OSONA - 3 ABRIL 2009"