CAP DE SETMANA A CAMPRODON

Aquest cap de setmana he estat a Camprodon amb una temps mes propi de finals de setembre que de novembre; temperatures maximes de 16-17 graus i cels sense complicacions. He gaudit a mes de la companyia de lamic Elpito i familia que ens han fet el cap de setmana mes agradable encara
Dissabte al matí vaig estar a Vallter 2000, teniem uns 8ºC amb vetn moderat que donava una sensaciò de força fred; com veieu els cels no prsentaben complicacions i la neu ja havia desaparegut força quedant ja nomès clapes.




Avui diumenge ja ha començat a apareixer algun cumul però sense mes complicacions; els colors de les muntanyes son impresionants, es respira natura per tots costats.


I avui per la tarde, quan es ponia el sol, el gran espectacle del dia, amb uns cels vermellososo que, pel que he pogut veure, han sigut la tonica general a tot Catalunya.





Espero que el company Elpito adjunti mes fotografies, sobretot la del fenomen que ell ha pogut observar aquest matí i que ha pogut fotografiar; algo impresionant!!








temps

0 Response to "CAP DE SETMANA A CAMPRODON"