EXCURSIO DELS LLAMPECS A ESPINELVES

Avui dia 29, Els Llampecs hem fet una excursiò al poble d'Espinelves; allà hem visitat l'arbreda Mas Joan, un indret molt interesant on el Sr. Ramón ens ha guiat per un recorregut pel mig d'un bosc format per enormes abets autoctons , enormes sequoyes de varis tipus, pins, cedres i altres varietats no gaire comuns al nostre territori; desprès d'això, un bon dinar de pagès ha sigut el punt culminant d'aquesta trobada de germanor!
A modo d'informaciò, comentar que el poble d'Espinelves està situat a peu de l'Eix Transversal , a la comarca d'Osona, a cavall entre Vic i Girona a una altitud de 750 metres i amb una poblaciò d'uns 200 habitants. Amb caires mitjevals, aquest indret es conegut arreu de Catalunya per la seva "cria de l'abet" i desde el proxim 4 de dessembre fins el dia 13, es celebrarà la 29ª ediciciò de la "fira de l'avet" on aquest arbre serà el gran protagonista, juntament amb dessenes de parades de productes nadalencs, d'artesania, embotits, coques i pans, formatges i d'altres, una fira que congrega uns 18.000 visitants.
Metereologicament parlant, el dia ha tingut un matí força tranquil, amb força nuvols que a estones deixaven entreveure el sol i amb una temperatura no gaire freda d'uns 10º; la pluja però no ha deixat de visitarnos i a mig dinar ha començat a ploure.
Tot seguit, les imatges del dia, les 3 primeres, mirant cap al Montseny, on les nuvolades han estat present durant tot el matí
Durant la visita a l'arbreda Mas Joan
I al restaurant Cal Celestino, on hem gaudit d'un magnific dinar de pages

0 Response to "EXCURSIO DELS LLAMPECS A ESPINELVES"