FOTOMETEO

"Fotometeo" és una web de recent creació on hi podem penjar les nostres fotos ,relacionades amb la meteorologia, que la AME (Asociación Española de Meteorología) ha posat a disposició dels seus socis, i dels professionals i aficionats a la méteo en general.
Enregistrar-t'hi és lliure i gratuït: un cop registrats podem comentar les fotos dels demés usuaris, així com gestionar els nostres propis àlbums a la nostra pròpia galeria personal, a més de pujar-hi les nostres fotos.
Es recomana que les imatges s'hi pugin a un tamany estàndar de 800x600 píxels (o similar),i amb un tamany de fitxer que no excedeixi dels 200 kb. En tot cas, la màxima amplària ha de ser de 1024 píxels i el tamany màxim de 350 kb. Cada usuari hi pot pujar fins a 100 arxius, amb un espaï de quota de 30 Mb (el doble de cada cosa si ets soci de l'AME).
Però també hi podeu pujar fotos sense enregistrar-vos, mitjançant el correu electrònic mailto:admin.fotometeo@ame-web.org
D'entre els arxius que s'hi pugin, els administradors seleccionaran en base a uns paràmetres (contingut, qualitat...), quins passaran als albums públics.
Una cosa que m'ha semblat fonamental és que cada usuari conservarà la propietat intelectual de cada arxiu que hi pugi.

Així que, per saber-ne més detalls i per donar-li un cop d'ull, aqui deixo l'enllaç:

http://fotometeo.ame-web.org/

0 Response to "FOTOMETEO"