Ja tenim el canvi al damunt

Com estava previst, el canvi ha arribat amb puntualitat i ja està deixant temperatures pels terres en molts punts, sobretot en punts de muntanya on a hores d’ara (19:30h) ja estan fregant o fins i tot per sota dels -10ºC. A la resta també es nota aquesta marcada davallada i en punts del nord ja freguen els 0ºC.

En punts del nord-est també han caigut ruixats forts en les últimes hores. Ha sigut entre el Maresme i La Selva, i segons ens han comentat alguns aficionats a la meteorologia alguns d’aquests ruixats han anat acompanyats de calamarsa.

La possibilitat de ruixats es manté per aquesta nit, sobretot en punts pròxims a la costa, i no es descarta que siguin en forma de neu per sobre dels 200 metres i de calamarsa, calabruix o aigua-neu per sota d’aquesta cota.

En el següent mapa podreu veure un seguit de valors de temperatura registrats a les 19:30 i també les zones on hi estava precipitant, com he dit entre el Maresme i La Selva, tot i que quan hem captat aquesta imatge de radar, les precipitacions ja s’estaven endinsant cap a mar.

Qui vota per una nit de fanals?

0 Response to "Ja tenim el canvi al damunt"