Neu, neu granulada o calabruix

Tal i com ens havia previst l'ELPITO aquesta tarda, hi havia possibilitat de veure precipitacions ens punts de la costa central i daurada, i així ha sigut. De moment hi han petits ruixats, però persistents en punts del Maresme i del Barcelonès i no es descarta que n'apareguin de nous a les comarques marcades amb un color groguenc. Són les comarques en que tenen alerta fins a la 1 de la matinada, segons el SMC, per risc de neu a cota 0, amb un gruix igual o superior als 0 cm, és a dir, que potser es veu nevar i es desfà fàcilment o directament no té la suficient força com per fer quatllar.

Ho seguirem perquè aquesta situació de ruixats a prop de Barcelona no estava prevista, o almenys que durés tant, ja que des de mitja-tarda s'observen nuclis de precipitació per aquesta zona. Qualsevol cosa pot fer d'un mini-ruixat una gran nevada.

De fet, ens han comentat que ja s'han vist alguns flocs de neu en punts com Cerdanyola del Vallès, Malgrat de Mar, el Masnou, el Tibidabo i Collserola, entre d'altes.

0 Response to "Neu, neu granulada o calabruix"