EL CEL DE BARCELONA AVUI A PRIMERA HORA

Aquest matí a Barcelona, el cel presentava un aspecte fantàstic. Hi havia uns quants núvols al cel ue en el moment en que el sol començava a voler sortir han començat a agafar unes coloracions rogenques realment espectaculars, tal i com podreu comprovar en aquesta primera imatge que us deixo aquí.







Aquesta segona imatge, és de la mateixa hora que la primera, però feta amb menys augments i es pot comprovar que al sol encara li restaven uns minutets per sortir.





I en aquesta darrera imatge, la fantàstica sortida de sol, en que si bé els núvols han anat perdent les coloracions rogenques d'abans del trenc d'alba, s'observaven amb molta claretat les estel.les de condensació dels avions que perduraven en el cel minuts i minuts després del pas de l'aeronau.


Tot plegat fantàstic. Un moment impressionant del dia que miro de no prerdre'm mai. Us recomano a tots dedicar aquests 5 minutets del dia a observar la sortida del sol. És relaxant, fascinant......
I per cert, les imatges no fan justícia al que realment es veia des de la meva terrassa. Veure-ho en rigorós directe és molt millor.

0 Response to "EL CEL DE BARCELONA AVUI A PRIMERA HORA"