RESUM CAPA DE SETMANA A CALELLA DE PALAFRUGELL

Tornat de Calella, us deixo el resum meteo del cap de setmana:
-Divendres tarde: cel variable amb forta garbinada que deixava el mar força alterat, com es veu a la fotografia; cap al tart, van apareixer uns nuvols que semblaven ben be mamatus!! hagues dit que ho eren si no fos perque no teniem cap tempeste a la vora, que en penseu?


-Dissabte: matí tapat fins a les 13,00h aprox. quan s'obren clarianes per tornarse a tapar a mitja tarde i comencen a creixer cumuls sense major consequencies; vents fluixos de sud pel matí girant a garbí fluix tambè per la tarde. De matinada sembla ha plogut una mica amb quantitat inapreciable




-Diumenge: matí mig mig, surt el sol, es tapa, torna a sortir, es torna a tapr i així fins que he marxat cap a les 15,00h primer amb nuvols alts i desprès ja apareixien els primers nuvols de temepstes que cap a les 17,00 h ja deixaven pluja a la zona. Vent en calma pel matí i cap a les 12,00 h girant a sud però molt i molt feble.


Temperatura de l'aigua del mar sobre els 22-23º, temp maxima 25,1 i minima 17,2; per acavar, us deixo una simpatica fotografia d'una gavina repossan a la sorra de la platja!!

0 Response to "RESUM CAPA DE SETMANA A CALELLA DE PALAFRUGELL"