Belles imatges i bon cap de setmana



Preciosa imatge del Mount Rainier, Washington, EUA, d'aquest mes amb unes curioses lenticulars... que per cert, si les veu el Iker Jimenez, li dedica tres programes, bé, doncs aquesta bellíssima muntanya va batre un record mundial, i va ser durant l'hivern de 1971 que després d'una forta tempesta, es van acumular fins a 1.122 polzades (28,50 metres) de neu.

Aquest record va quedar pulveritzat a l'hivern de 1998 al Mount Baker, també a Washington, i que va deixar una precipitació de neu de 1.140 polzades (28,96 metres)



Generalment les imatges de llamps són molt espectaculars, però aquesta vegada, són aquestes formacions nuvoloses les que li resten protagonisme a les descàrregues, la foto és de Santa Fe , Argentina









Finalment aqui tenim la casa del siberiano Ricardoskyxotazero, que pegat a la pantalla del seu ordinador, es trobava observant el GFS, esperant l'anticicló de la Europa de l'Oest, a veure si té sort i pot posar d'una vegada l'antena de TV en la teulada...



Bé amics, disculpeu la broma , solament desitjar-vos a tots que tingueu un molt bon cap de setmana!



8 Response to "Belles imatges i bon cap de setmana"

  1. Jaume Deu says:

    Un reportatge molt maco i molt curios, amb aquestes fotografies explendides, està en aquesta casa deu ser estar totalment bloquejat al exterior, suposso que deuan fer com les formigues prepararse per lo que vingui.
    Salutacions

    ja, ja, ja, molt bo Sergi, no se perque pero em sento aludit!
    Tinc un recull de fotos de nuvols que em va enviar un amic del blog del pico que es realment espectacular. Quan pugui el desfarà perque es un pps i penajrè les fotos al picassa i el penjarè. us puc dir que son les millors fotos que he vist en la meva vida!

    danigava says:

    La foto es espectacular y dá hasta miedo estar ahí.No poder salir en dias.Tienes que tener muchas provisiones porque si no te mueres de hambre.Saludos.

    Jaume Deu says:

    Ricard, segú que el que et va enviar les fotografies dels núvols i llamps és un amic del blog del Picó ????

    Felipe says:

    La foto dels altocúmuls lenticulars és flipant!!!!!!
    I les altres 2 igualment espectaculars!, Ricard: no volies neu???, doncs...toma neu!!!!

    Unes fotografies precioses!!! I el millor de tot, no les havia vist mai!!!! Que ja és extrany en mi.jejeje.

    Salut i gaudir de la méteo.

    Moisés says:

    IMPRESIONANTS !! A sobre, la foto dels lenticulars, es pot ampliar, i ja la tinc com a fons d'escritori. L'altre dels núvols també espectacular. I la de neu. A veure qui surt de casa!! Jeje.

    Moisés says:

    ESPECTACULARS FOTOS !!! La dels núvols lenticulars a sobre es pot ampliar, amb el que ja la tinc com a fons d'escritori. Les altres dos també precioses. I quina passada de neu. Casi 29 metres !!!