Roger Edwards

Ara toca el torn a Roger Edwards, meteoròleg i fotògraf americà: membre del Storm Prediction Center de Norman, Oklahoma, del National Severe Storm Forecast Center i del Texas Severe Storms Association, entre d'altres organismes meteorològics. Va viure uns 3 anys a Miami on va formar part del National Hurricane Center i on va patir l'Huracà Andrew (segons ell el desastre natural més gran de la història dels USA) que va destruir totalment el complexe d'apartaments on hi vivia. Fixeu-vos a on arriba la seva passió per la méteo que el nom dels seus fills, David Andrew i Donna Camille, i del seu gat, Iniki, són tots noms d'huracans.
A la seva pàgina web hi teniu 15 categories de fotos (llampecs diürns i nocturns, supercèl.lules, tornados...) i dins d'aquestes moltes més, un gran catàleg d'instantànies per gaudir-hi al màxim.

Ara només toca clicar aquest enllaç:
http://www.skypix.ws

7 Response to "Roger Edwards"

  1. Bestial, brutal!
    Especialment trobo curiossisima, la manera de captar la part més anecdótica de la meteo, com per exemple, un llistó de fusta atravesant una palmera, l'ombra de uns edificis que es troben a més de 200 millas proyectats en un nuvol o un parheli molt ben centrat en mig de un radiotelescopi entre d'altres
    Llástima las imatges no siguin més grans, pero es genial la riqueza meteorológica que et pots arribar a trobar, aquests americans tenen molta sort!

    Demà mirarè les fotos d'aquest home, ara ja tinc que marxar, però tinc curiositat per veure si està tant torrat com l'ultim que vas possar. Bona troballa Felipe, a oimplenar les nostres carpetes de fotos al.lucinants!!

    Bon fotografa aquest tambè però potser em va agradar mes el treball d'en Jim Reed, combina espectacularitat d'imatges amb osadia a l'hora de ferlaes, no se, crec que les fa mes espectaculars encara del que ja per si propi es el fenomen!!

    Jaume Deu says:

    Com podreu veura en aquest grup tenim especialistes de tota mena, ara ens a sortit el Felipe, amb aquesta vena que desconeixa que tenia, que són els gran fotografs americans, ara son excepcionals i fan que coneguem una meteorologia que per nosaltres és desconeguda.
    Bona aportació Felipe !!!!
    Salutacions per tothom

    Felipe says:

    I espera't Jaume...!!! ;-)

    Moisés says:

    És una passada el ventall de fenomens violents, i la de gent que els segueix amb passió. Les fotografies d'aquest home n'hihan que són totalment espectaculars !!!

    Felipe tu segueix amb els fotografs americans que a mi m'encantan, ah!, i una curiositat es que cada imatge de Roger Edwars, te la seva localització GPS per satel-lit