Mini muntatge de la visita a l'observatori

Us deixo un petit muntatge amb les fotos que vaig fer de la visita a l'observatori Fabra el passat disabte. Les fotos no són gaire bones, però hi ha algún vídeo. Espero que us agradi.

12 Response to "Mini muntatge de la visita a l'observatori"

  1. Moisés says:

    Com fas Felipe, perquè els videos de Youtube sortin directament al Blog, i no el enllaç?

    Felipe says:

    Osti nen!!!!!!!!!!
    Quin video més currat!!!!!
    Et felicito!!!, plas! plas! plas! (aplaudiments). M'has deixat de pedra xato!
    Veig que la "secció Baix Llobregat" dels Llampecs va de nassos!

    A veure: a la part dreta de cada video hi surt un quadre on hi figura el nick de qui ho ha penjat, etc.: t'hi has de fixar el quadre allargat a sota on hi posa "Insertar" val? Llavors, el que has de fer és, apretant el botó esquerre del ratolí, copiar-ho i, un cop copiat, portar-ho, sempre mantenint aquest botó esquerre del ratolí apretada, a la nova entrada del blog que estiguis fent en aquell moment.
    És més difícil d'explicar-ho que no pas fer-ho: si no saps això de "copiar i pegar", m'ho dius i t'ho intentaré explicar amb més detall el millor que pugui.

    Jaume Deu says:

    Molt maco Moises aquest video que has fet, veig que saps molt de muntatges d´aquets.

    Amb la boca oberta m'he quedat. Quina currada. Enhorabona Moises!!!!, és un video precios!!!!!!!! Si n'ho permets faré un enllaç a la meva web i li faig arribar a l'Alfons. Segur que li agradarà moltissim. Com diu Felipe plas! plas! plas!

    Moisés says:

    Arghh, sino està tant bé. Igualment moltes gràcies a tots. Quina vergonya. Sobretot per les fotos, que no en vaig fer gaires i no són tant bones com les que heu posat el Alejandro i tu (Enric). La culpa del Alfons, ja que vaig estar més pedent del que deia que no de fer fotos (i mireu que és dificil d'aconseguir això en mí).
    Si Jaume, la veritat es que m'agrada força, a veure si aviat poso algun més quan fagi una sortida.

    Moisés says:

    Enric, cap problema, el vídeo es lliure de que el vegi tothom.

    Jaume Deu says:

    Moises:
    A veura si fas una entrada explicant com és fan aquets videos de You Tube, amb fotografies i posan-li música, veu, etc, he vist alguns i m´ agrada aquest sistema de fer videos amb fotografies,però, no tinc ni idea de com es fà.
    Felipe:
    No divideixis els grup en seccions, que ja prou fraccionat està, val més que siguen una sola secció i tots col.laborin, sinò malament per ells, els hi queda poquet al grup !!!!
    Fins aviat, salutacions

    Felipe says:

    Osti Jaume que és una conya!!!
    A veure si t'ho has cregut! :-)

    ARTISTA!!!!!!!!!
    Ets un crack!, renoi quin video mes xulo!
    Veig un nivell molt alt i aixó encara, ens fa mes grans, ets un orgull per els Llampecs, no pateixis per la qualitat de les imatges que están força bé, que amb combinació amb els videos has conseguit un reportatge espectacular, amic Moises, tot un plaer gaudir del teu talent!!

    Viatger says:

    Molt currat Moisés!

    salutacions,
    viatger

    Moisés says:

    Jaume, he utilitzat un programa que es diu iMovie'09. És un programa que està per Mac (Apple). Per fer algo semblant amb windows, segur que hi ha algún programa que pugui fer funcions similars. No et sabria dir per això, a part del PowerPoint, amb quin programa podries fer algo semblant.

    Fel.licitats Moises, molt bo el video, i juntament amb el reportatge del Viatger i el complement del Sergi, s'ha fet un reportatge global fenomenal, jo ja ni penjo les fotos doncs es "mas de lo mismo" i crec que ja ho heu cobert a la perfecciò.