CUMPLEANYS RICARDSOTAZERO



Bona nit nois: em permetreu que faci una entrada una mica extranya per demanar una cosa.


El dia 25 es el meu cumpleanys i el millor regal que podria tenir es aquest:



Rezem tots perque passi un cumple esquiant pel meu carrer val ?

11 Response to "CUMPLEANYS RICARDSOTAZERO"

  1. FELICITATS I MOLTA NEU...,bé com sembla que no pot ser, en tot cás rasca una miqueta las parets del refrigerador i t'ho escampes per les galtes, ja veuras quin efecte nano!
    *********FELICITATS**************

    Ostres!, he llegit la dada del començament del blog 13/febrer/2009, i me m'he pensat que era avuí, bueno no pasa rés,en tot cás ves preparant la rasqueta per alló del frigo, vale?, ja ja

    Quina llàstima que aquests mapes s'equivoquin tant!! però si la cosa es confirma la "patrulla Llampecs" estarà allí per a contar-lo..jeje De tota manera el 25 hem de celebrar-lo fes el temps que fes. Bona captura Ricard i feliç aniversari!!

    argonauta says:

    que tinguis un 'cumple' molt blanc, Ricard!
    felicitats, per adelantat!

    Moisés says:

    A veure, tindré que anar seguint la situació, ja que sembla que aquest finde serà de domini del anticicló. Encara hi han esperances. Era una sorpresa que preparavem per tú juntament amb el GFS. Esperem que no tinguis una decepció i es cumpleixin els mapes.

    Jaume Deu says:

    Seria una bona manera de celebra-ru i segur que estarias content !!!!

    danigava says:

    Ojalá se cumpliera que ganas tengo de que la méteo nos ponga la guinda al pastel y ya de paso la nieve que es la nata ja ja ja.Saludos.

    Gracies Moises, no sabia que el GFS estigues a les teves ordres, ja, ja, ja!!

    Moisés says:

    Em sembla que ja ens agradaria a tots els llampecs (encara que fos nomes durant una setmana) el GFS estigués a les nostres ordres, i demanar el que tothmo vol. Una nevada de 50 cm a Barcelona. :-)

    SKEGGIA says:

    Per molts anys RICARD;ke es broma" home",algù ho ha retocat i tothom ens lo creiem...! Em refereixo a la previdel dia 25 de febrer;es broma,esperemsigui aixì i disfrutem del dia hivernal,encara tingui ke treballar. CIAO

    Felipe says:

    Felicitats per endavant Ricard!

    I que els pronòstics es compleixin!!! ;-)