Visita al Observatori Fabra...Moltes gràcies a tots!











Ha sigut una gran experiència en companya de tots vosaltres. Podeu veure el reportatge senser a:
Una abraçada a tots i moltes gràcies!!!.

6 Response to "Visita al Observatori Fabra...Moltes gràcies a tots!"

  1. Felipe says:

    Gràcies Enric per organitzar aquesta fenomenal visita a l'Observatori Fabra!!!. Realment ha valgut molt i molt la pena.
    Faig extensiu l'agraïment a l'Alfons per les seves didàctiques explicacions.
    I content de retrobar-me amb els companys dels "Llampecs" i de conèixer els nous.

    Moltes gracies !!
    Bravo!, preciós reportatge, gairebé el tinc copiat, oi?, bé amic Enric, ha sigut una experiencia inolvidable, he conegut a gent maravellosa, el calor de tothom era tant gran que semblava que ens coneixiem desde fa més temps, heu sentit aquesta sensació alguna vegada?

    Enric, estic impresionat per la teva cualitat humana, que desde el primer moment has transmet molt bones vibracions!, gracies!!

    Ahir confeso estava una mica nerviós, i ara estic contentíssim, coneixer-vos a vosaltres encara me ha ilusionat més, ja teniu AMIC (en mayuscules) per sempre.

    Que puc dir de l'Alfons!, es tot un mon de passió per la meteo i lo mes maco es que gaudeix i comparteix tot el que pot, ojala un día pugui ajudarlo a trobar aquest tresors amagats del Fabra que segur encara queden per sortir, Gracies!

    He estat en altres asociacions i puc dir que l'Enric no ho pot fer millor, un 10 nano!!
    En veurem aviat!

    Moisés says:

    Moltes gràcies a tots per aquesta fantàstica visita a l'Observatori Fabra, que ens ha fet reunir a un gran grup de gent que ens apassiona el mon de la meteorologia.
    Gràcies a totes les explicacions del Alfons, ara entenc perquè realment l'observatori és un simbol a Barcelona i en el mon de la meteorologia. He estat a punt d'oferir-me a ser el nou "botones" i viure allà. Despertar-se cada matí davant de tot Barcelona no té nom.
    Gràcies Enric per aquestes visites.

    Primer de tot agrair l'Enric per organitzar aquesta visita, ha sigut molt i molt instructiva i un privilegi coneixer aquest lloc tan emblematic de barcelona.
    Sergi, quan estas a gust amb la gent, la sensaciò de coneixels mes del que es en realitat, s'accentua enormement. Realment perque un grup funcioni, a part de obviament compartir una aficiò, hi ha que tenir bona sintonia i afinitat entre els membres i això es el que ens farà bon companys, pereò sobretot bons amis!
    Visita doble profitosa doncs, per coneixer l'observatori i per retrovar als meus amics!

    Viatger says:

    Una visita molt enriquidora.

    salutacions,
    Viatger.

    Jaume Deu says:

    Primer de tot et vui felicitar Enric per la bona organització que has fet d´aquesa visita, lloc tan emblematic de Barcelona, per la gent que ens agrada la meteorologia.
    També agraïr la gran acollida i la gran explicació de l´Alfons Puertas, él que se li veu una gran afició, del que ha tingut la sort de ser el seu treball, la meteorologia, tota la visita ha sigut molt rica en cotinguts i explicacions, m´agradaria que en nom el nostre grup li donguessis les gràcies.
    El lloc !!!! és un gran privilegi, poger fer observacions amb un domini tan important de cel i terreny, sense cap obstacle que et molesti, rodexat de natura, amb un silenci, sols trencat pel cant dels ocells, mentres veiem a sota, la ciutat, on la gent pasa el dia agobiat de un lloc al altre, amb uns transports pùblic plens i amb poc respecte cap a les persones.
    De vosaltres companys, que he de dir ??? no puc expresar lo a gust que estic quan estem tots plegats, encara que a vegades hem feu emprenyar, però, sempre es motivat perquè vui que ens anem superan amb aquest grup, que sen dubte m´agradaria que fos amb tots vosaltres.
    Destacar la bona companya del Marcos Amores, Zinc i en Pol, ademés de altres persones que desconec.
    Fins aviat
    Salutacions a tothom