El so de la tempesta.


Imatge de la tempesta.


La millor música que existeix, és el só de la naturalesa,en una jornada tempestuosa.
He trobat aquest maravellós vídeo,amb unes imatges esplèndides de boscos sota la pluja,ara que, el millor és el so i sobretot us recomano que tanqueu els ulls un moment,sembla talment com si estiguéssim al mig d´una tempesta.


10 Response to "El so de la tempesta."

  1. Jordi precios video, com relaxa aquest soroll de pluja i tempesta.
    Qui es aquest "rus" que ha escrit?

    Ostres, un visitant!!!No se jo si és un robot que busca entrades a la seva web de productes "naturals". Pse, pse.
    No puc sentir el so amb el commodore aquest que tinc per ordinador!!

    Moisés says:

    He borrat el comentari del visitant fent propaganda. No entenc com ha pogut escriure al blog.
    Jo fa uns dies que tinc problemes, i no puc veure els videos de youtube que hi han al blog. A algú més li ha passat? Que sóc un gran fan de les tempestes.

    Hi havia algú fent propaganda ??
    Donc ben fet d´esborrar-lo,es que s´ha de veure cada cosa..
    Moisés, això dels vídeos del youtube a mí també em va pasar fà un parell de dies,però misteriosament es va arreglar tot sol,no entenc que pot haver passat,però ara els veig perfectament.

    Salut !

    danigava says:

    Es como si estubiera en una cabaña de paja como las que hay en la selva o en Costa Rica me recuerda mucho esa forma de llover. Allí llovia asi casi cada noche, tarde a todas horas en la zona húmeda claro también tienen zonas secas en la estación seca.Saludos.

    Jaume Deu says:

    Et felicito Jordi, perquè és un dels millors videos que he vist, unes fotografies explendides i un só tan de natura, sense cap afagit, la veritat es que ja l´he arxivat perquè m´agradat molt.
    No he vist lo d´aquest tio que dieu que ha entrat ¿ però que ha fet un comentari o tans sols ha deixat propaganda ? de totes maneres molt ben fet Moises, aquí només és lloc de comentaris.
    Salutacions
    Jaume

    Moisés says:

    Semblava un missatge generic, deia que li havia agradat molt el nostre blog i que visitesim una web seva i cliquesim als anuncis de google que té a la seva web.

    Era el tipic que diu que li agrada molt el nostre blog i que entrem a la seva i cliquem a la publicitat. Un fantasma vamos!!!

    Moisés says:

    Espero, sobretot aquest estiu, que tinguem moments que sonin com a aquest video.
    A part dels homes del temps, també gràcies a les tempestes d'estiu sóc un fan de la meteo.

    Felipe says:

    QUIN SO!!!!!!!!!!!!!! per un cop molt millor que el video, que ja en té merit perqué les fotos que hi surten són fenomenals.