Fins a quina alçada varen arribar les onades en el Temporal de St. Esteve?

Molta gent es preguntava fins a quina alçada varen arribar les onades a Tossa. Després de dos mesos encara continuo reben fotografies. Moltes d'elles espectaculars. Podeu apreciar l'alçada que arribava els "soltidors" (més de 60 metres a es Cap de Tossa). Les onades serien d'entre 7 i 8 metres a la mateixa platja.

Fotos Josep Descamps



Fotos Fidel Aromir

7 Response to "Fins a quina alçada varen arribar les onades en el Temporal de St. Esteve?"

  1. Jaume Deu says:

    només en surt una paraula
    " espectacular "

    danigava says:

    La ola se quiere comer el castillo en ese momento el mar tenia mucha hambre que pasada es espectacular!!!Saludos.

    a mi em surten dues paraules

    Im - pressionant !!!

    Ja ho veus!, increible!, la onada es multiplica al trencar en un monstre de quasi 58 metres!, i per cert hi ha un valent que va surfejar amb una de aquestes, pero una miqueeeta mes gran:


    "El record mundial por la ola más grande alguna vez surcada en la historia de la humanidad fue oficialmente otorgado al súper héroe hawaiano Pete Cabrinha, quien recibió un cheque por 70.000 dólares de premio al ganar el Billabong XXL Global Big Wave Award por haber cumplido la sorprendente hazaña de dominar un rascacielos acuático de 21 metros (70 pies) de altura que reventó en Jaws, la brutal rompiente del North Shore de Maui, ubicada cerca de su casa en Haiku."

    Non comment

    Brutal, aquestes imatges son brutals, quina passada, i el millor, es poder estar allà per fotografiarles. Bravo Fran, et fel.licito de veritat!!

    Felipe says:

    Doncs jo repetiré tots els adjectius que han dedicat els companys perquè em costa de trobar-ne algun més: espectacular, passada, impressionant, increïble, brutal...

    Moisés says:

    NO hase falta desir nada más.
    Em sembla que ja heu dit tots els adjectius posibles, però destacar també la feina del Fran en recollir les imatges. A part de les seves propies que ja ens va ensenyar en el seu moment. Gran feina !!