INTERESANT MAPA


Mireu el mapa de previsions pel dia 17 de Març: ciencia ficcio potser si però força interesant
Encara que a 500 hpa no hi haurà mes que la -30 , les temp a 850 hpa crec que ja aseguren neu a cota 0

16 Response to "INTERESANT MAPA"

  1. Felipe says:

    Coll...Ricard! si es complís... no sé si aquest pronòstic succeïrà o no, però pensem que l'hivern no acaba fins finals de març! Encara hi som a temps!!!

    P.S.: el mapa és pel proper 17 de febrer! de bon rollo eh? ;-)

    Moisés says:

    Ja deia jo, l 17 de març el veia moooooolt lluny. Però hi hauria precipitació el 17 de febrer?

    Moisés says:

    Sigui com sigui, encara ens queda una mica d'esperança. Haurem de continuar seguint els mapes.

    Jaume Deu says:

    Tot i que el mapa és per el 17 de Febrer, no de Març, continua sent ciencia ficció i jo pensaba que la possible siberiana podria ser per el 14 ó 15 de Febrer, encara que avui no he mirat cap mapa, no sé, jo normalment miro 24-48 o màxim 72 hores, més crec que no val la pena, perquè mai es cumpleix, o poques vegades ??????

    Jaume Deu says:

    Felipe, l´hivern meteorològic finalitza a finals de febrer, ja que l´hivern meteorològic és desembre,gener i febrer.
    I com tú dius de bon rollo ..........!!!!!

    Felipe says:

    Vale Jaume, JA,JA,JA,JA,JA!!!!!!!!

    Felipe says:

    I és que sempre recordo que els Aries naixem amb la primavera (a partir del 21 de març)!!!

    No creguis que sigui Ciència Ficció. Ja fa dies que s'indica aquesta gran invasió freda.
    Sembla que l'etapa interglacial fa de les seves, i qui saps, comencem ja la caiguda cap a la nova era glacial...jejejeje.

    En fi, millor gaudir d'aquest hivern fred que no sabem com serà la primavera, ni l'estiu ni l'any que ve, però està clar que tenim bona inèrcia.

    danigava says:

    Ojalá se cumpla aún queda invierno y sorpresas.Saludos.

    Doncs, jo (digueu-me optimista o somnia-truites) però ho veig molt factible, que no vol dir que passi, però les peces crec que s'estan movent en direcció correcte per continuar tenint una miqueta més d'hivern (coi ja ho va dir la marmota, no jejeje)

    Salut!!

    Si, que l'anticiclò s'allargarà ja està en boca de tots i es molt posible, lo de desprès..... ay, ay, ay, pero cada cop pren mes força! Esperem doncs que la traca final de l'hivern sigui com cal!!

    danigava says:

    Que nervios ahora ya no pararé de mirar modelos y esas cosas cosas de locos como dirian los que no les gusta la méteo.Saludos.

    Rover says:

    L'alfred ja va anunciar-ho al programa del dijous pasat (fà tres díes). Ara pel 17 queden 8 díes i comença a ser una mica més plausible. He mirat el GFS i sembla que el tema s'en và cap a l'est, cap a Italia. En aquella zona sembla que estarán entretinguts des de dimecres d'aquesta setmana fins ben antrada la setmana següent... a nosaltres no ens afectarà de plé (ara per ara si no canvien les coses). Vent moderat del nord i poca cosa més...

    Jaume Deu says:

    Felipe el començament de la primavera el 21 de Març és la primavera astronòmica i hu se bé, perquè tinc una filla que va neixer el 21 de Març i que el mes que ve, fara 34 anys, no se tú quants tens ?????

    SKEGGIA says:

    Bona tarde,jà puc escriure de nou,he tingut ke formatejar el ordenata i,nomès avui,puc tornar per aquì. No sè ke ha pasat,pasarè una etona llegint els vostres comentaris,perdoneu me.Veig ke la cosa s'anima per l cap de setmana,jò dic una cosa:no passa mai ke s'en vagi l'hivern ijò no vegi nevar,encara una sola vegada,pe el de matì a la hora de anar a la feina,cap les 06 del matì.O sigui estic molt otimista i,jà ho veureu,anticiclò al nord i fred aquì,amb una bona llevantada ke completa la jugada.Espero no tingui mès entravants com lo ke he tingut aquestos dies.ciao a tutti.

    Moisés says:

    Avui el GFS era una mica pluff. Encara que en situacions poc definides, el GFS no sap mai cap a on tirar.