LA NEU DES DE BARCELONA



El pasat 12 de gener varem realitzar una sessió fotogràfica al Port de Barcelona per un client. Es van realitzar gairebè 70 fotografies i avui, repasant el material he trobat aquesta. Fixeu-vos en el Montseny. La foto està realitzada amb un objectiu de 12 mm.

7 Response to "LA NEU DES DE BARCELONA"

  1. Molt bona pressa, el Montseny nevat sobre el vaixell; avui he tornat a veure la quantitat de neu que hi ha als pirienus i el bon tou que encara hi ha al Montseny; i he tornat a veure el Besos "fumenjant", m'explico, una especie de boira que es possa al llarg del riu a l'alçada del peatge de Mollet; llastima que es imposible fer una bona foto perque em tindira que parar al ben mig i es un xic perillos, je, je!!
    Que ets fotograf Lluis?

    Moisés says:

    Això sembla. O que treballa amb algu relacionat amb marketing. Buff, el Montseny es veu com si fos el Pirineu. Quin hivern, gens aburridot.

    No,oo que va!! No sóc fotograf, tinc un petit estudi gràfic i aquesta foto és d´un catèleg que estem fent.

    Magnífica foto,que demostra la gran quantitat de neu que hi ha,es veu que a La Molina hi han 2 m. de neu.Quina diferència amb l´any passat, quan es veia el terra pelat.
    Salut !

    danigava says:

    Foto preciosa y explicita de como esta el montseny. Espectacular este año.Saludos.

    Jaume Deu says:

    Bona fotografia Lluis, estem treien el Montseny nevat des de tot arreu.

    argonauta says:

    des de la mar es veu perfectament el Montseny nevat. la imatge que has pres és el paisatge típic del port que tantes vegades he vist... remolcador i grues...
    però el fons blanc, és algo quasi inèdit!!
    una abraçada