FORUM METEO: DEL 2 AL 15 DE FEBRER

Be, si ningú te cap objecciò, serè l'encarregat d'obrir cada 15 dies una entrada per que cadascú digui el que vulgui, preferentment per fer el "seguiment de la situaciò" meteo!!

8 Response to "FORUM METEO: DEL 2 AL 15 DE FEBRER"

  1. Bon dia desde el barri de Gracia a Barcelona; despres de 3 dies plovent quasi sense parar, sembla que per fi les plujes es donen un respir. Aixi i tot, perspectives d enoves plujes pel cap de setmana....un altre cop i amb cota dce neu mes baixa, sembla que podria rondar els 600m.

    En total, aquest episodi a El Masnou, 62 mm. En lo que va d´any. 83,20 mm. Em penso que és el mes gener més pluvios dels darrers anys, ja ho comprobaré.

    Desde luego el gener no ha fet honor a la seva categoria de segon mes mes sec de l'any desprès del juliol. Per cert, heu vist les imatges del tornado a Malaga? Tinc els meus dubtes de que veritablement hagi sigut un "tornado" com diuen , o un episodi de vents huracanats. Que en penseu?

    On es poden veure?

    Bones,

    De moment foto del tornado a Málaga

    http://estaticos.20minutos.es/img/2009/02/02/925150.jpg

    Per Calonge avui (des de mitjanit 40.7 mm ) i portem 96 mm des de divendres... i continua plovent,en aquests moments, feblement.

    132.2 mm desde principi d'any!!

    Hi ha cosa pel google, per exemple...

    http://foro.meteored.com/reportajes+de+meteorologia+kazas+fotos+de+nubes+puestas+de+sol/fotos+de+los+destrozos+del+tornado+en+malaga+capital-t101547.0.html

    Jaume Deu says:

    En el meu blog he possat tres videos bastant ven fets del tornado de Málaga, us deixo el enllaç perquè hu pogueu veura:
    http://meteosag.blogspot.com/2009/02/tornado-malaga.html
    espero que us agradin
    Jaume

    passem doncs al xat!!