Després del temporal vé la calma

Després del tràgic temporal que hi ha hagut,us deixo tres vídeos per relaxar una mica l´ambient.Hi podem veure imatges extraordinàries de naturalesa hivernal i imatges molt interessants de diferents núvols i aurores boreals,acompanyades de música d´Enya.A l´últim vídeo, només permeten insertar l´enllaç,així i tot, no us el perdeu que no té desperdici.Em sembla que tenim algún fan d´Enya que segur que li agrada ....







http://www.youtube.com/watch?v=gFiXftlH7ek

5 Response to "Després del temporal vé la calma"

  1. danigava says:

    Lo mejor que se puede escuchar ahora es esto Jordi un poco de tranquilidad no va mal aunque no por mucho tiempo.Saludos.

    argonauta says:

    bucòlic! la música d´Enia és molt adient per imatges de natura...
    una abraçada

    Be, sento discrepar, jo no vui calma, vui mes enrenou meteo (però si pot ser que no faci mal coll) s'ha dàprofitar l'hivern que es l'epoca de mes moviment.
    Ja tindrem temps de relaxarnos i escoltar musiqueta a l'estiu.
    Així i tot sempre son ben rebuts aquets videos!!

    Bé posats a discrepar,dir que l´hivern es caracteritza precisament pels grans anticiclons que solen durar mesos sencers,com són el típic anticicló que s´instal.la al mes de desembre i s´hi queda tot el mes de gener,provocant les típiques "mimves" i que a més, sigui el mes més sec de l´any ,juntament amb el juliol.,sense oblidar-nos de les boires duradores a les planes de Lleida.
    El que no es normal, es tot el reguitzell de fenòmens excepcionals que estem tenint.Però bé,m´alegro que només hi hagi discrepància i els vídeos no hagin provocat ràbia a cap membre del grup.

    Records.

    Jaume Deu says:

    Jordi, llastima que ja els conexia aquest videos i la música per supost; jo estic amb tú, un any tan anormal com aquest i la gent tampoc està contenta, no se si volem que passi lo del dia de mañana i que tots morim congelats, això sí, fotença una botella de whisky !!!!!!!!
    En quan aquest tipo de música, a mí m´agada molt i jo aprecio molt un ratet de tranquilitat de tant en tant, és una músca que la pots possa fluixeta i lo unic que es nota es una relaxació fantastica i si ademés tens una bona compañia, ja és la hostia !!!!!!!!!
    Ara aquest cap de setmana un altre vegada a ploura, al final fins i tot nosaltres, aburrirem el temps.
    Felicitats per la foto que et van penjar al Temps del Picó; igualment felicitats per el Moises i el Enriq, per el mateix motiu.
    Una abraçada
    Jaume