The Big Storm Picture

Us copio l´entrada que he posat avui al meu blog.

The Big Storm Picture es el blog amb espectaculars imatges en format XXL del "cazatormentas" i fotògraf Ryan McGinnis.

Ací una de les seves fotos, recomano la visita al blog.

salutacions,
Viatger

19 Response to "The Big Storm Picture"

  1. Aquests nuvols son el sumum!! Estar allà sota ha de ser increible. Be, això ja es pot considerar supercel.les no??

    danigava says:

    El sábado si no hay cambios haré un reportage de portbou y el viento que va a hacer esperemos que si.Iré a cazar fénomenos meteorologicos haber como me va.Mi mujer creo que volará haber si se la lleva el viento je je bueno es broma que luego todo se sabe.Saludos.
    Por cierto las nubes son espectaculares y dan miedo.Saludos.

    Dani, cargate de piedras no sea que se te lleva el viento a ti también por ir de machito eh?, ja, ja, ja
    Que te vaya bien!!

    danigava says:

    Que graciosillo eres eh Ricard.Es verdad haber si el que va salir volando soy yo je je.

    Em sembla que tots ens agradaria estar per allà sota. !! Magnífica foto!!

    Dani..

    Portbou? Para notar la "brisilla" de la tramuntana sube al Pas del Frare... Si no recuerdo mal, en el antiguo paso fronterero.

    Si "bufa"... ya diras la sensación...

    danigava says:

    Voy a ir en tren por eso y no me conozco bien la zona.Bueno ya buscaré por allí.Saludos.

    Acabo de mirar mapes!!

    Em sembla que tots haurem de portar bones pedres a les butxaques. Sembla que es prepara una ventada de les que es recorden. Dónen bastant més de 70 kt (120 km/h) de velocitat a la zona del Cap de Creus, Portbou...

    Moisés says:

    Bufff, pot ser fotut aquest vent, potser és dels fenomens meteo que menys m'agraden. Prefereixo veure núvols potents, potents com els de la foto. Espectaculars !! Això si, el tio fa pagar per tindre les fotos? Estaria bé tindre alguna d'aquestes com a fons d'escritori.

    Ningu m'ha respost coll, això es el que en diuen "supercel.les" oi?

    Moisés says:

    Aix, ja ho donava per suposat la resposta. Jo crec que sí ja es pot considerar una supercel.le. Es veu molt molt potent.

    Si Jordi, a tots ens agradaria estar allà sota,però dins un búnker...ja,ja,ja.
    Ricard,això són supercèl.lules,els americans hi estàn abonats !
    Tot i que mirant fotografíes,no s´en pot estar segur que totes les fotos ho siguin.
    També s´hauria de mirar si tenen rotació,la distribució de la precipitació,la seva configuració,etç...és un tema que donaria per escriure quatre pàgines.

    Salut !

    Jaume Deu says:

    Dani, en Portbou, cuidadito, que va hacer un viento fuertisimo, se anuncia para Barcelona fuertes ratxas de viento que pueden superar los 80 Km/h, pues imaginate en Portbou, donde dice el Jordi, en el Pas de Frare, ja vi una vez a l´Alfred, practicamente estirado en el suelo, porque el viento se lo llevaba, asi, que como siempre jo te pido
    !!! prudencia !!!! i tambien te pido prudencia con lo que dices de tu mujer,no sea que te haga volar ella a ti, no se puede ir de superman, aunque para este viento te podria ir bien !!!!!
    ¿ Tienes algún anamómetro manual, para poder medir la velocidad ?
    Disfruta de esta excursión y luego explica con detalle, ya que és una de las excursiones interesantes de realizar, tal como lo haces tú en tren, traete toda la información que puedas i mira si hay algún restaurante popular para meter a todo el grupo.
    No sé que os parecerá la idea, però después de lo anunciado creo que disfrutareis del viento, de todas maneras, jo, al igual, que Moises és el fenómeno meteorológico que menos me gusta !!!!!
    Saludos
    Jaume

    danigava says:

    Si Jaume tengo un anémometro portátil.Si no puedo hacer de superman ya haré de espiderman je je.A mi que conste que no me gusta nada el viento lo que pasa que viendo los mapas puede ser una excursión interesante no se haber como me va.Comer iré en plan bocadillos que le viaje ya es carito eso si no me vuela el bocadillo je je.Saludos.

    Extret de http://ca.wikipedia.org/wiki/Portbou

    [...]Per la seva situació geogràfica, encarada al golf de Lleó, la població és batuda amb una extraordinària violència per la tramuntana i en algunes ocasions, el vent ha arribat a tombar vagons de tren. En alguns carrers del poble, com el del Pi, el de la Plaça, o el de l'Església, a les parets de les cases, hi ha passamans de ferro on s'hi poden agafar els vianants. Si algun rècord té el poble de Portbou, aquest és el que es refereix a la velocitat del vent que hi bufa reflectit en les dades que dona el servei de meteorologia instal·lat al Puig de l'Ocell.[...]

    Dani, coge fuerte el anemo...

    Com molt bé diu en Jordi - Palamós, hauríem de mirar si hi ha rotació,com està format,... però això deu deixar anar unes pedretes, com a mínim, semblants a pilotes de golf. Continuo dient que m'agradaria estar per allà (amb un bon casc, jeje)

    Jaume Deu says:

    Dani, yo quiero comprarme un anemometro portatil, tú qual tienes ? te va bien ?
    te facilita algún dato meteorologico más, como temperatura, humedad, etc ?, ya me explicaras como és ???? i tener cuidado !!!!
    Jaume

    danigava says:

    Iremos con cuidado Jaume. El que tengo yo me lo compré en casa del clima por internet pones en google casa del clima la primera que te sale le das y verás que pone en el margen izquierdo anémometros,higrometros ect le das a lo que te interese que en este caso es anémometros y yo tengo este Anemómetro altímetro VION SKYMASTER y allí hay un montón y tienes información de cada uno.Tienen de todo.Qualquier duda me lo haces saber.Se me olvidaba tiene de todo y es muy completa ya lo verás yo lo vi por primera vez que la llevaba el Marcos Amores y la sacó por la tele y desde ese dia miré precios y me la compré aquí era el sitio más barato.

    Jaume Deu says:

    Muchas gracias Dani por tú información
    Jaume

    Felipe says:

    Espectaculars aquestes supercèl.lules!!!
    I és que aquest "corredor central" dels USA (Nebraska, Kansas, les Dakotes...) són terreny abonat per aquests veritables monstres de la Natura!
    Dani, cuidadín con el viento!!! (yo que tú le pediria al David un ancla, directamente).

    Rover says:

    Crec que son les fotos de tempestes mes maques que he vist... quina pasada !!!