Resum d´avui

Aquí, a Sant Adrià de Besòs, despres de que els Reis hagin deixat el regals, el dia ha començat mig ennuvolat amb forces clarianes sobre les 9 del matí, poc a poc ha començat a tapar-se el cel amb núvols negres començant a ploure fins ara que encare no ha parat, de moment portem registrats 19 l/m² i la temperatura ha començat a baixar i de moment tenim 2,2 ºC i pel que sembla continuarà baixant.
Us poso les dades de la meva estació.



Salutacions,
Viatger

3 Response to "Resum d´avui"

  1. Felipe says:

    Començament del dia pràcticament calcat aqui a Cornellà. Ha començat a baixar la temperatura notablement a les 13:50'...començant a plovisquejar acompanyat de calamarsa a les 14:15 fins les 14:35', quan la temperatura ha arrivat a caure fins els 5' 7ºC (2 graus menys en 3/4 d'hora). Des de llavors plugim i molt lent descens de la temperatura: ara mateix tenim 4'1ºC.

    danigava says:

    No hay manera Felipe en fin seguiremos esperando y mira que hace frio le falta un pelin y supongo que va entrando lentamente ahora falta que siga precipitando.

    Moisés says:

    Quin rollo això de tenir moviment meteorologic, un dia que tens invitats. He estat desconectat desde el les 14h. fins ara. Gràcies a vosaltres em faig una idea del dia, sobretot en tema de plija. No em pesnava que hauria plogut tant.