IMATGES 2008

Un recull d'imatges dels desastres provocats per la meteo durant el 2008 al continent americà, a llocs com Haiti, Mexic inclus les petites nevades del Brasil que ahir comentava!
N'hi han un fotiment!!

http://www.metsul.com/blog-24hs/

10 Response to "IMATGES 2008"

  1. danigava says:

    La verdad que hay cantidad de fotos aún las estoy mirando muy buena página ricard.Menos las de las nevada que son espectaculares las demás vaya desgracias a quien le haya tocado como las de inundaciones o la de tornados dan miedo verlas pero bueno estos paises cuando no es un ajo es una cebolla siempre tienen algo los pobres en fin...Saludos.

    Si Danid, però es que los huracanes sobretodo afectan a zonas donde las construcciones se las llevaría también una tramuntanada de vientos de 100 Km/h; hablamos de chabolas, casa de madera, prefabricadas,etc.
    Un huracán no destruiría las edificaciones de una ciudad como Barcelona por ejemplo!!

    danigava says:

    Si tuvieramos huracanes no se llevaría los edificios pero al loro que si volarian muchas cosas tejados ,antenas, arrancaria fachadas es que un huracán ya son palabras mayores porque además del aire esta la lluvia que hablanda todo árboles y todo lo demás pero bueno me gustaria vivirlo porque es la locura meteorólogica je je.Saludos.

    Felipe says:

    Molt bon enllaç Ricard!
    Tot i que no és una cosa nova, encara em sorprèn que hi pugui nevar a llocs com ara Brasil o l'Uruguai.
    I a tall d'anècdota, hi ha una foto feta a Texas en la que hi ha un home, rodejat de destrucció per tot arreu, que porta un quadre en el que hi ha escrita la frase "There is no bad day at the beach", irònic...

    Ojo! amb això del mal que podria fer un huracà,cal recordar que la tramuntana a 110 km/h només hi bufa a ratxes i a pocs llocs,com és el pas del Frare a Portbou.A dins de les poblacions és més fluixa.
    Si un huracà,(recordem que es mesura pels seus vents sostinguts),per exemple, que només fos de categoria 1,amb vents entre 118 i 150 km/h a dins de les poblacions, sumat a l´efecte de la pluja horitzontal, que estovaria el terreny,fotaria moltes destrosses !!

    Salut !

    ......pero no caurien els edificis. Es el de sempre, imatges de destrucciò a Centreamerica, al sudestasiatic, però es que veiem poblacions devastades a llocs on les cases i edificacions son de fusta, de llauna, d'adob, be que a la mes minima ja cauen; i evidentment la poblaciò no te on guarirse. Mireu a Nueva orleans per exemple; la ciutat es va inundar i va haver molts morts per un causa totalment diferent a la que parlem, però la ciutat no va caure pas!!!

    danigava says:

    Eso si los edificios no para eso un terremoto pero haría mucho daño pero menos visto esta claro...

    Jaume Deu says:

    Bueno, bueno, a la ciutat no caurian les parets de les cases, però les taulades ???? i tota a quantitat de coses i aparell que volarian ???? sol l´altre dia que va haveri una mica de vent a Barcelona, ja vaig veura toldos trencats i els ferros destroçan tot el que tocaban i cuidado sense anar més lluny aquest disabte i diumenge, que a Barcelona pot bufà de debó, el vent, és el pitjor fenòmen meteorològic, el més dificil de controlar, tot i que tots quan són violents, no és poden controlar, sí s´ha de intentar prevenir i fer cas als avisos, no anar a fer el valent, que els cementiris estan plens de xulos, però ells no han escrit l´historia !!!!
    Jaume

    Jaume Deu says:

    Amb el meu discurs, m´he descuidat de dirte Ricard, que aquesta pàgina està molt bé, veig que estas investigant internet, de fet dintre de internet està absolutament tot el que vulguis trobar !!!!! és increible lo que pots trobar i lo que pots apendre, una cosa divertida que a vegades faig, és organitzar algún viatge amb tot tipo d´informació, encara que sigui de un poblet de Catalunya, és alucinant !!!!
    Salutacions maco !!!
    Jaume

    Ricard,si hi hagués algún huracà,segur que t´aniria bé pel negoci...je,je,je