Predicció dimarts...

Ja sé que queda molt encare però, s´estan mullant molt els del meteocat...

5 Response to "Predicció dimarts..."

  1. Felipe says:

    Doncs ho han de veure molt clar per anunciar la nevadeta a Barcelona i voltants.
    Esperem que es compleixi el pronòstic!.

    danigava says:

    En gavà que es mi caso no creo que nieve pero si verse algún copo y ya es mucho porque hay que entender donde vivimos pero begues puede ser de película y tibidabo ect....Yo ya me conformo así ahora si me cae en gavà ya no se que pensar me vuelvo loco me encantan estas situaciones de hecho son las que más me gustan con diferncia.Saludos.

    Moisés says:

    Crec que els de la costa ens tornarem a quedar a les portes, encara que amb aquestes situacions mai se sap. Fer previsions és una loteria. Segons Meteoalarm, estem en Defcom-3 en risc de neu/gel (el màxim és Defcom-4), i estem en Defcom-2 pel risc de temperatures baixes extremes.

    argonauta says:

    A mi sempre m´ha fet gràcia aquest simbol que marca sobre Barna: dibuix 'polivalent': sol, pluja, nuvol, neu... tot! lo que vol dir que tot és possible i no hi poden haver errors...

    una abraçada

    Jaume Deu says:

    Ojala me equivoqui, però en sembla que s´han precipitat una mica al possar neu a Barcelona, ara, a dalt al Tibidabo que també és Barcelona, podria ser, encara que per això, té que haver precipitació i molta pluja en sembla que no tindrem.
    En sembla que unes vegades no arriban i altres és passan, ojala l´encertin, encara que sigui per una vegada.