Llicència commons.

Bon dia companys/es!

Avui he posat una llicència commons al blog d´els Llampecs, i volia recordar que sempre que posem textos i/o fotos posem de qui són, es a dir, si poso fotos que he fet jo doncs poso que les he fet jo, si agafem una foto o un text de la wikipedia donc posem sota la foto d´on l´hem treta, al final si es tracta d´un text afegint a més a més el web d´on s´ha tret, fen-t´ho així ens estalviem que ens poguin dir qualsevol cosa, sembla una tonteria però tinc un company que li van fer tancar el blog per temes d´aquestos.

Si per exemple posesim un article del Picó o d´altre meteoròleg posaríem al final del text l´autor del text i la direcció web.


Una salutació,
Viatger


4 Response to "Llicència commons."

  1. Moisés says:

    Ho trobo perfecta, més val prevenir, que curar.

    prenc nota!!

    Felipe says:

    Em sembla molt bé, viatger!.
    Només queda una pregunta per fer: si el que fem és un resum d'una o vàries pàgines enlloc de copiar-les fil per randa, cal posar d'on ha provingut la nostra informació?
    Vinga, una salutació!

    Viatger says:

    Bon dia i fred, Felipe!

    Si el resum que fas està fet amb les teves paraules no has de citar la font, però si el resum son frases o fragments copiats, és a dir, escrites per un altra persona llavors sí que has de citar la font, encare que sigui un resum.

    una salutació,
    Viatger