Per fí ens nevarà a Barcelona i voltans ?

Obro aquesta entrada perquè tothom, tant la gent de l´Empordà, Tossa, com els que estem al voltant de Barcelona, anem explican la situació en que ens trobem cada un a partir d´ara:

a La Sagrera 3,2º, 95% de humitat, pressió 1010 hPa i de moment encara plou, fins ara hem recollit 25,3 l/m2

Us prego aneu informant lo que passa des de la vostra situació.

A gaudir d´aquest temps, que ben segur durarà fins al menys divendres.

Una abraçada a tots els companys

Jaume

13 Response to "Per fí ens nevarà a Barcelona i voltans ?"

  1. danigava says:

    Vamos a explicar la situación no hay manera y supongo que ha medida que entre más aire frio al final veremos nevar los de las cotas bajas.El radar no funciona y no aprecio bien si seguirá lloviendo o lo que sea.Lo interesante es que se junte un núcleo fuerte de lluvia más el máx de aire frio es de noche ect.Entonces si que podrá ser un coctel vamos haber como se acaba comportando.Que nervios.Seguiremos informando hoy me voy a ir tarde a dormir.

    Jaume Deu says:

    Dani, si quieres entra en mi blog y a la derecha verás que he puesto el radar antiguo, pero no se si llegaremos a tiempo porque la precipitación parece que va hacia el mar, haber si temdremos mucho frio y se habra terminado la precipitació, ya seria la hostia !!!!

    danigava says:

    No me extrañaria ahora voy para tu blog.Gracias.

    Jaume Deu says:

    Me acaba de trucar la meva dona que s´ha tingut que desplaça a Sant Andreu a la Plaç Mossen Clapés ( antics cuartelsde Sant Andreu) que està nevant i que està agafant, en diuen que els cotxes estan quedan blancs aqui a la Sagrera que estem separats per uns 3 o 4 Km. aigua i rés més,le he dit a la meva filla que fagin fotos, perquè ara és desplaçaran a la Vall d´Hebron, el únic que en quedaré amb les ganes serè jo, collons de neu ....!!!!

    Felipe says:

    Doncs aqui a Cornellà estem gairebé a la mateixa situació que a primera hora de la tarda: plugim continu i temperatura de 4'1ºC. Tant sols la temperatura ha baixat 1'4ºC des de les 14:35' d'avui.

    Alejandro says:

    Ara he estat amb el meu fill agafan neu des de el balcó encare que les fotos que surten no són prou bones!!

    danigava says:

    El radar se anima Jaume al loro me huele que voy haber nevar ahora me ha dado un subidón.Me esta bajando la temperatura de golpe no se no se ya mismo a mirar farolas je je.

    Jaume Deu says:

    Ni el Jordi de Palamós, ni el Jordi de Calonge, ni el Fran de Tossa, no diuen rés, no saben que esta fent a la Costa Brava, companys dieu alguna coseta !!!!!!

    Bona nit: a sant Gervasi 3,5 graus, el termometre que no para de pujar i vaixar mig grau amunt mig grau avall, però de moment noneva,; tinc una visipo desde el baocò d'una farola i amb els prismatics veig perfectament si es neu o no; de moment encara no!!

    Jaume Deu says:

    Estem malaits aqui a Barcelona i sobre tot nosaltres, fà casi un any que fem seguiments, però la neu aqui a Barcelona sens resisteix, ara llegia al blog del Picó, que deià el Ivan de Montcada, que està ben blanc, la meva dona des de Sant Andreu que està quedan blanc a sobre dels cotxes i jo no que que collons foto aqui a La Sagrera, lo que pasa que aqui tinc el meu campament base, la nit és llarga i no m´estranyeria que hem tingues que desplaça cap la Vall d´Hebron més tard, a lo millor serà la manera de veura neu.

    danigava says:

    Yo hoy estoy disfrutando un monton pero creo que al final veremos nevar.El radar pinta muy bien de momento no pará hasta un rato.El blog del pico no lo puedo abrir se habrá colapsado.

    Jaume Deu says:

    Si Dani, disfrutas por las imagenes de los mapas, del radar, de la evolución dela precipitación, pero, coño, siempre nos quedamos con las ganas de nieve, salgo de Ripollet, llego a Barna y me llama mi hija que se ha puesto a nevar en Ripollet, sale mi muer con mi hija, se van a Sant Andreu i està nevando, me llaman de la Vall d´Hebron y està nevando y yo que antes o después he estado en los tres sitios y no hay manera de ver nieve, no me digas, que no es para cabrearse, ahora bien, logico que con un dia como hoy disfrutemos aunque no haya nieve, és una gozada de dia, no ha parado de llover, pero no sé, me habia ilusionado con la nieve y estoy empezando a perder la esperanza de ver nieve, y para mañana veo laprevisión en pantalla de sol y nubes, de precipitación nada, a esperar el jueves si hay suerte, vaya rollo, si cada letra que escribimos fuera un copo, este año estaria los doze meses blancos !!!!!!!!

    danigava says:

    Si Jaume la verdad es que cabrea bastante y acostumbra a pasar mucho bueno la esperanza es lo último que se pierde.Seguiremos en contacto.En fin es lo que hay.