mapa d´alertas, possibilitat de neu a Barcelona

El mapa d´alertes a Koka´s, indica que ja un risc mitjà a Barcelona de neu

tindrem que està alerta a veura la possibilitat que ja de precipitació, de totes maneres comença a possarse bé perquè tinguem neu.En aquest mapa en canvi descarta la possibilitat de neu a la costa de l´Empordà.Veurem que acaba passant ?

7 Response to "mapa d´alertas, possibilitat de neu a Barcelona"

  1. danigava says:

    Yo insisto pero pocas veces se ve este aire frio que vamos a tener y con posibles precipitaciones y avisos por todos lados.En fin si luego es no casi todos se habran equivocado desde los modelos hasta los medios de comunicación ect.Lo que si he visto muchas veces es que va a nevar y salir el sol pero que hi farem la méteo es asi.

    Felipe says:

    Sembla que potser si que ens hi nevi, però no està la situació prou definida pel meu gust...la situació crec que es pot decantar cap a una banda o cap a l'altra, ara és blanc (mai millor dit), demà serà negre? mmmmh... ja veurem que passa.
    Jo per si de cas ja he dit al Rei Baltasar (el negre) que faci tot el possible perquè demà continui la situació tan blanca com ho és ara. :-)

    Rover says:

    Epero que els reis us deixin com a regal un bon record de grans flocs de neu humida caient pel vidre de la finestra. Bons reis i molta sort !!!

    danigava says:

    Cota 0 seguro lo que pasa es que dependerá de como precipite.Yo con mapas en mano lo veo claro ahora ya sabemos lo que muchas veces pasa nada de nada -7 a850 y -32 a 500 cota 0 100 máx.Nos tiene que ayudar la lluvia que caiga con fuerza.Mañana balance si ha nevado claro o en sitios muy bajos como sant boi, cornella si no leeis mis comentarios es que todo ha sido un fiasco je je je.

    Moisés says:

    Vinga va, ànims !!! Les grans nevades no han sigut mai previstes. Almenys es el que diuen.
    Ja teniu tots les càmares a punt ?
    De moment, fresqueta fa.
    A la 1.14, estem al Prat a 4,6 ºC i tenim un 64% d'humitat.
    Bona nit, i que tingueu un bon dia de reis.

    Rover says:

    Estic d'acord amb el Dani. Mapes en mà, crec que no teniem una situació tan clara de neu en cotes baixes des de fà més d'un any o dos. -7 a 850 es brutal. Penseu que 850 es aquí mateix (a 1500 mts o menys)... -7 al turó del home... -7 a Pardines... -7 a Dorres... si cau quelcom aquesta tarda-nit, serà neu segur. Els neu-fanàtics del blog del temps del picó estaran de sort... bé, jo també m'alegro que nevi, eh? Esperm que ningú prengui mal, per que recordeu que amb 4 volves que cuallin al terra es monta un "pitote" espectacular... MOLTA SORT !!!

    argonauta says:

    feliç diada de reis a tots!
    entre atac de nervis infantil i atac de nervis de progenitors... us comento. Que hagi molta sort, el cel es posi de la part dels que us fa molta il.lusió que nevi a la city! vàrem tenir una mega-llevantada i ara toca fer repòker: una nevadeta, encara que sigui petita.
    una abraçada