La nevada de Madrid

Tot seguit us deixo uns vídeos, de la gran nevada que va caure a Madrid el passat dia 9 de gener:



















També us poso un enllaç, molt interessant del diari ABC,on hi podem trobar molta informació sobre les nevades més importants que ha patit Madrid:






http://www.abc.es/hemeroteca/historico-12-01-2009/abc/Madrid/nevadas-en-el-recuerdo_912386843134.html


6 Response to "La nevada de Madrid"

  1. Jaume Deu says:

    Aquesta nevada de Madrid, potser és una mica més, que la de Barcelona, pels Reis de 1985, però no arriba ni de bon troç a la de Barcelona Nadal 1962 !!!
    Jordi, aquests videos són uns documents testimonials excepcionals i l´article de l´ABC interesant, però amb una informació justeta.
    Bona busqueda de dades sobre aquesta nevada de Madrid, congratulations !!!

    danigava says:

    Me da mucha rabia los videos pero bueno que le vamos a hacer aún tenemos tiempo para devolverles la nevada je je.Envidid sana.Saludos y buen trabajo Jordi tanto escribir de eso al final te has animado.Estan muy bien.

    Per més inri,avui ha tornat a nevar a Madrid.De totes formes,potser la neu serà la única cosa blanca que veurà "La Cibeles".,però no desespereu,el dia que ens nevi els superarem!
    La venjança serà terrible...ja,ja,ja

    Salut !

    No vull veure mes videos de la neu a Madrid ni vui que ningu en digui res mes; em foto molta i molta rabia que voleu que us digui, soc aixci de gilipolles; a sobre el dia 9 em truca un client de Madrid dientme :" oye, que tiempo hace en Barcelona?, aqui cae una nevada increible, algo descomunal..." i quasi li penjo el telefon perque ho deia amb retorica, per punxar el molt cabrò!!

    Moisés says:

    Si que fot molta rabia !!!!! Però molta !!!!! Però, a veure si els hi podem tornar, amb una nevada més forta i sense patir el KAOS. Encara que aix`ultim ho veig força dificil.

    Jaume Deu says:

    A mi personalment en fa molta rabia que una persona d´aquest grup perdi un temps buscan informació de un esdaveniment com la nevada de Madrid i nómes tingui resposte de quatre persones de les catorze persones que eram fins ara, molta rabia en fa, per això aviat hi haura una reunió, es questió de dies !!!!