La posidònia oceànica en vídeo


Fotografia de la posidònia oceànica.Font :
http://www.genciencia.com/2007/05/14-la-posidonia-oceanica-desaparece-exclusivamente-por-la-accion-del-hombre

Vista la curiositat que ha suscitat l´article tant interessant,sobre la posidònia oceànica,que ens va posar en David.,m´ha semblat que podrien ser del vostre interés, uns vídeos molt didàctics,on s´expliquen algunes de les característiques d´aquesta planta marina :




En el següent vídeo, de curta duració,ens explica la importància que pot tenir la posidònia oceànica de cares a reduir els nivells de CO2 a l´atmosfera :

6 Response to "La posidònia oceànica en vídeo"

  1. Felipe says:

    Molt bona informació Jordi!
    I jo que em pensava que era una alga...

    argonauta says:

    això sí que són videos!!!
    no lo que penja l ´Argonauta aquest dels pebrots!!! ja, ja!!

    Jaume Deu says:

    M´han agradat molt aquest videos, llastima que siguen poquets els que hens agradan, però suposso que haurás tingut molta feina per trobarlos, dons felicitats per la aportació, ja que l´informació està molt ben explicada, segueix així Jordi, que alguns disfrutem amb les teves aportacions, gràcies.
    Una abraçada
    Jaume

    danigava says:

    Gracias por tu información Jordi eres un crack.Saludos.

    Jaume ,t´agraeixo molt les teves paraules.Tot lo que faig és perqué m´agrada,i m´alegro que hi hagi gent com vosaltres, que ho sap apreciar.
    Calero ! en el fons aprecio més els teus vídeos,per mí tenen més mérit ! són fets per un aficionat i per un company,i sense cap ànim de lucre ,això ho valoro moltíssim.
    Els altres vídeos, poden estar molt ben realitzats,pero que ningú s´enganyi,són fets per una gent que es dedica això i que a sobre cobra per fer-ho.

    Records.

    Moisés says:

    Molt interesant !!! Ara fa temps que a la platja on passo l'estiu, no veig restes de posidònia. Però quan ho vegi, ja puc dir. Això no son algues !! ;-)