Quin fred aquests dies

Sembla que de moment, deixem el fred i pasem a tenir temperatures més agradables. Us deixo un petit resum de les temperatures d’aquest episodi de fred continental aquí al Prat.

Dia 6 / gener: mín: 3,7 ºC màx: 9,5 ºC

Dia 7 / gener: mín: 1,9 ºC màx: 8,0 ºC

Día 8 / gener: mín: 0,4 ºC màx: 7,4 ºC

Dia 9 / gener: mín: 5,8 ºC màx: 11,7 ºC


Font de la informació:

http://fractax.wordpress.com/

4 Response to "Quin fred aquests dies"

  1. Jaume Deu says:

    Sens dubte han sigut uns dies molt freds a Barcelona i voltans, ja que normalment no fa tan fred, encara que cada hivern ja alguns dies sueltos amb temperatures mínimes voltant al cero graus, sembla que aquest dies remontarà una mica la temperatura i tindrem una mica de sol, no masa, perquè sembla que dimecres podria torna a ploure ?
    Felicitats pel blog Moises.
    Una abraçada i endevant
    Jaume

    danigava says:

    Felicidades por el blog moisés.Otro más ya no podré con tantos je je.Saludos.

    argonauta says:

    la tempe mínima del dia 8 ha estat molt bèstia tal i com indiques. Jo vaig passar a primera hora del mati per la plaça Lesseps i hi havia una clapa de gel enmig de la curva que baixa a P. Asturies!!
    van haver dos accidents abans de que vingues la gurdia urbana a senyalitzar-ho.
    una abraçada

    SKEGGIA says:

    I tant ke sì,FRED com feia temp no teniem per aquestes datas.Aquì per el BAIX LLOBREGAT no ha caiugut neu pèro casi,la collina endavant casa la meva tieta es và colorejà de blanc per el matì del dimecres,una pasada.Aixì ke,contents igualment i esperant nova entrada de FRED,si potser de SIBERIA,una mica de humitat del MEDITERRANI imolta sort.