fets insolits de la meteorologia

us deixo aquest curios video de extranya meteorologia,increible, però cert,
fets insolits

Una mica abans de arribar al final, ja una part que en recorda molt la meva amistat amb el Ricard, i alguns hu recordareu de la festa que va fer BTV a final de la temporada d´El Temps del Picó, i al final de tot un cas extrany, però que ara a tornat a pasar amb el temporal de Llevant.

Bueno, espero que us agradi

Una forta abraçada i anims companys, que lo més dificil ja ha pasat !!!!!!!

Jaume Deu

14 Response to "fets insolits de la meteorologia"

  1. Moisés says:

    El més espectacular a veure, però a la vegada perillos, el tornado de foc. O les tempestes de gel i neu. Totalment espectaculars com queden els paisatges.

    danigava says:

    Muy guapo el video y interesante como lo de la lluvia de ranas je je je.Habrá que mandar el video al señor Mauri.La verdad que los videos que pones son muy interesantes.Saludos.

    Felipe says:

    I tant que n'és de curiós!
    Impressionant el tornado de foc del Japó!. I només queda preguntar que va ser d'aquella... (falera, moda, presa de pèl?) dels aeròlits, perquè recordo que va haver una època fa potser uns 10 anys que era un continu de fenòmens d'aquesta mena i de cop i volta se'n va deixar de parlar.

    Sencillament fantastic Jaume. A El Masnou, alguns avis parlen d´una pluja de granotes

    Això dels aerolits de gel es veu que la majoria dels que van caure era conya marinera,però uns pocs es veu que eren de veritat.
    Aquest fenòmen s´ha investigat i fins a dia d´avui no se sap res,és tot un misteri, qui el resolgui es farà famós....per cert,tal com diu en Dani,li hauríem d´enviar el vídeo al Mauri !!..je,je,je.Segur que en Ricard,li podria enviar,que em consta que és un gran admirador d´en Mauri....
    Salut !

    Viatger says:

    Ja havia sentit parlar al Picó quan era home del temps a TV3, però el vídeo ho resumeix molt bé.

    salutacions,
    viatger

    Ja, ja, que conyons que sou alguns amb la meva "admiraciò" pel Mauri. El cert es que lo dels aerolits va ser com una "moda" durant un temps, igual que aquella epcoa que es va dir que a Barcelona i sobrevolava un gran ocell que s'enduia persones i tots. be, llegendes urbanes que nomès serveixcen per omplir la boca a la gent, tele i diaris.
    Gracies Jaume per aquest maravellos video, m'ha agradat en especial l'apartat "pluja d'animalons", que recordem, l'especialista en això en en Jordi Calonge, je, je, je!!

    Jaume Deu says:

    Ricard, algún dia tindras que explica l´historia complerta del tema de les granotes, perquè els companys no hu saben i els que hu saben, segur que no s´hen recorden, ademés si algú que hem sé, mira aquest blog, estarà content !!!!!!!!

    Interessant vídeo!!

    I si algú ha de dir alguna cosa de la pluja de granotes... aquí, com bé diu en Ricard, l'especialista!! jejeje

    Que no es va fer famosa aquesta foto?

    http://www.calonge-meteoweb.com/Imatges/Fotos/gripau_140708.gif

    6 mesos després encara en parlem jeje

    Salut!

    Jaume... que aquest algú sóc jo? jeje

    La història, pels que no ho saben, va ser la nit del passat 13-14 de juliol a Calonge. Durant la tarda va estar plovent, era la festa major de Calonge i ens vam remullar una miqueta a la fira. Quan vaig arribar vaig trobar-me un cop de 96 km/h a l'anemo (màxima que enregistrat mai). A la nit, quan vaig sortir a buidar el pluvio manual-artesà em vaig trobar que el terra era ple de granotetes (gripauets), però n'hi havia cents. Vaig donar la volta a la casa, vaig sortir al carrer, tot ple. Vaig fer alguna foto com la de l'enllaç d'abans i la vaig enviar a TV3. El dia següent (tarda i nit) en Francesc Mauri va comentar que segurament hi havia hagut un petit tornado a la zona de Calonge i que hi havia llocs plens de granotes. Jo vaig quedar sorprès per la notícia i per la fotografia. I a partir de llavors, segons alguns (i no vull mirar a ningú eh Jordi, eh Ricard jeje) vaig passar a ser el "frog-men". I aquesta notícia sembla que va ser molt comentada per diferents fòrums i blogs, entre ells el del Picó.

    I aquesta és la història.

    Si un dia quedem per Palamós, sens dubte hem de quedar a "la font de les granotes" jeje

    Salut!!

    argonauta says:

    Xiquets, avui internet em va molt lent. No he pogut veure el final del video... però el que he vist sembla 'expediente X' versió meteo! :-)

    una abraçada
    PD: interesantíssim comentari, meteocalonge!

    Jaume Deu says:

    Jordi: la historia ja la sabia perquè me la va explicar el Ricard, lo que no se si tú saps, és la quantitat de moguda que va haver al blog del Picó amb les famoses granotes, per això va haveri una curiositat referent amb això a la festa de final de temporada del temps de picó, m´agradaria que hu expliques millor el Ricard o Mister Granota.
    Salutacions
    Jaume

    A veure, se que hi va haver moguda perquè, parlant amb en Jordi i en Ricard, un dia que ens vam trobar, m'ho van comentar. Vaig intentar trobar "informació" en el blog del Picó però no hi vaig saber trobar res. Però, el que si se, és que encara porta "moguda la cosa" jejeje

    Ja m'hagués agradat poder venir a la festa del Picó i veure com "s'em criticava la meva granoteta" jeje

    Algun dia ja explicareu què va passar!!

    Jaume Deu says:

    Jordi, no es criticaba res teu, lo que pasa que com va haveri tant comentari de la pluja de granotes, jo li vaig fer un regalet especial al Ricard, el dia de la festa de final de temporada del Temps del Picó i aquest regal va ser una petita granota molt maca, perque la pugui porta penjada en ocasions molt especials meteorologicament parlant !!!!!
    Ja que no ha dit res el Ricard ???
    Salutacions
    Jaume