10 Response to "fenòmens naturals"

  1. Felipe says:

    Primer de tot una salutació després d'una setmana KO per la grip.

    Fenomenal i molt entretingut recull de fotos, a quina més espectacular!.

    Video, molt complet, amb una mica de tot. Felipe, celebro que ja estiguis recuperat!!!

    No sabria amb quina imatge quedar-me.... Realment espectaculars les fotos!!!

    Benvingut novament Felipe!

    Hola a tots!!!
    Algun dia us haig d'explicar el meu viatge de noces del 2007...no pel morbo del viatge eh?jejejejje....sinó perquè el que us vull explicar va ser el terretrèmol que vam patir a Peru el 15 d'Agost del 2007!!Per sort ens van enganxar a Lima la nit abans no hauriem tingut tanta sort.
    Jordi
    Una abraçada!!!

    Jaume Deu says:

    Jordi-Vic, jo no va ser amb un viatge de noces, però a Santiago de Xilè vaig viure un terratremol segons van dir de força 6, però a l´hotel que jo estaba, tenia una protecció al subsol amb unes molles enormes i això fà que es mogui més, però ja menys perill de caure, estaban a l´ultima planta a un especi molt lutjós amb piscina, cafeteria, club, etc, etc. i la gent és va acollonir de veritat, semblaba que alla s´acababa tot, impressionant !!!!
    Una altra més per anar explicant, de las moltes que m´han pasat amb aquets 60 anys primers, ara veurem lo que en reserva la vida fins el final ?????
    Salutacions companys

    Jaume Deu says:

    Companys avui he parlat per telefon amb el Lluis de Santa Coloma,perquè no havia donat senyals de vida, ni havia contestat els últims cinq correus i m´ha dit que per reons personals que de moment el donguem de baixa i que quan pugui, ens tornarà a enviar un correu i ja el tornarem a donar d´alta; així que ja le he dit al Moises que quan pugui el doni de baixa.
    En el cs del Rover, deixarem que continui poguen accedir al nostre blog, ja que sembla que té algún problema i quan ell pugui, ja escriura, així li farè saber, si no dieu el contrari.
    Salutacions

    danigava says:

    Jaume al final veo que ha ido bien la "protesta".Cuando he llegado me he quedado flipao de los comentarios y reportages, fotos ect.Muy bien llampecs este grupo vale la pena claro que si!!
    Cambio de tema en ripoll aún habia nieve en las zonas obagas si llego a ir el finde pasado hubiera visto mucha nieve pero la pu.. gripe me lo impidio.El sábado subí para la Molina y mucho antes habia tanta nieve que me tiré en trineo y me ahorré subir a la Molina.El pueblo ni lo sé porque paré en medio de un prado con una buen bajada je je.He hablado con gente de pagés del ripollès y me han dicho que tiene pinta de nevar más porque dice que si la nieve no se va rápido es que vienen más nevadas no se ya lo veremos y mucho frio.Se me olvido la cámara en casa y no os he podido hacer fotos bueno otro finde.Como me he enrollao je je.Saludos.

    Jaume Deu says:

    Pués por lo que he ido mirando, creo que esta semana volverá a nevar en Ripoll i ja veremos hasta donde, el Montseny seguro, pero podria ser que más abajo tambien: la protesta que comentas, no volverá a ocurrir, ya que me ha costado muchos problemas, espero que no velva a ser necesario, que cada uno escriba, lo que pueda i cuando pueda, ahora bien, agradeceré mucho que la gente participe, porque será señal, de que el grupo funciona y si no és así, pues ja veremos que hbra que hacer, espero que todos los compañeros participaran cuando puedan, para este grupo he visto que la gripe ha sido terrible y con algunos estoy desconectado totalmente, bueno a todos los que teneis la gripe, una buena mejora y pronto a escibir que al final nos divertiremos, algunos del blog del Picó,ya han notado nuestra ausencia, porque he recibido algún correo, preguntandomenlo.
    Animos, que somos los mejores i tenemos que demostrarlo, cuando la cosa esta animada, como el Barça, de cinco en cinco !!!!
    Un abrazo a todos
    Jaume

    Bona nit,

    He montat un PC amb sobres que tenia pel despatx i més o menys va agafant la wifi.
    Bones fotos.
    Per cert, de cara a la situació d´aquesta setmana i la possibilitat de rebuf, l´Oriol de Meteobdn ha penjat un article molt bo sobre el tema, concretament de la situació del 3 d´octubre que ens va deixar una calamarçada impresionant a El Maresme.

    http://www.meteored.com/ram/3916/tormenta-otoal-severa-en-el-maresme-barcelona-un-caso-de-inestabilidad-en-entrada-de-aire-fro-asociada-al-dipolo-orogrfico/#more-3916

    Salut!!!

    Bona nit !

    Primer de tot desitjar-vos que us recupereu del tot,els que hagueu tingut la grip,jo la vaig patir fà uns anys i és una experiència molt desagradable.
    A veure si amb la tramuntanada que ha de fer aquesta setmana, es neteja l´aire de microbis !
    També, que es solucionin els problemes de la gent que no pot escriure,a veure si els veiem aviat per aquí.
    Per cert,aquest vídeo que ens has posat,Jaume,és una gran recopil.lació de l´espectacle de la naturalesa,tot i que ha vegades provoqui molts maldecaps,tot i que amb això no hi podem fer res i que per molts anys ho poguem veure.

    Salut !