MAQUINES LLEVANEUS




Bon tarde a tots: fa temps vaig veure una web que em va agradar molt, encara que no està directament relacionada amb la meteo, nomès a mitjes, i tracte sobre els trens llevaneus. Es espectacular veure'ls en acciò; si algu l'interesa us deixo dos enllaços amb explicacions i videos d'aquests inmensos trastos. Per passar una estoneta!!





tp://www.dropshots.com/geoaco33


http://www.radiocable.com/trenes-quita-nieves-en-accion.html/

7 Response to "MAQUINES LLEVANEUS"

  1. Viatger says:

    És un web interessant, ara fa un temps també van donar una mena reportage especial sobre el cremallera de Núria i com s´ho montaven amb el llevaneus per treure la neu de les vies,llàstima no trobar aquell reportatge perquè era molt didàctic tan a nivell de meteo com per a afeccionats als ferrocarrils, fins i tot i així en aquesta adreça podreu trobar informació sobre el llevaneus de Núria;

    http://www.trenscat.com/nuria/36401_ct.html

    salutacions,
    viatger

    Felipe says:

    Molt interessants aquestes webs!
    I m'ha resultat impactant el video de la màquina que es queda aturada enmig de la neu perquè n'hi ha massa i li ressulta impossible continuar-hi!

    Quina quatitat de neu !
    La veritat és que es tracta d´una web molt interessant,de fet això dels trens,en Picó ho va posar un cop al seu programa.
    Això que dius de Núria, Viatger,ara no hauràn de treure tanta neu ,ja que han construït un túnel de 1350m. (Roc del Dui)nou,que salva una zona molt perillosa.

    Records.

    Moisés says:

    Impresionant web, amb videos impresionants. I es que a mi una altre afició que m'agrada força són els trens. Per cert, molt bona la web de www.trenscat.com (fa molt de temps que la conec)
    Us imagineu aquesta neu sobre les vies dels cercanies de provincia de Barcelona? La RENFE ja té màqunies d'aquestes? Per si un cas, que els de la RENFE estiguin al tantu, al voltant de reis.

    Moisés says:

    Algu s'ha fixat amb les ultimes fotos? Treuen tanta neu, que tapan tota la part de davant de la màquina amb neu, (finestres incloses). Però sino deuen saber per on van???

    Felip, aquell video es molt bo; arranca la maquina a tota potencia i es queda soterrada a la neu sense poder avançar; però es que aquestes maquines tenen una força brutal, imagina't la de neu i gel que ha d'haver-hi per no poder passar.

    Per cert, com soc un fanatic de la neu (i això que no esquio ni la veig en tot l'any, je, je)m'anirè especialitzant en temes rel.lacionats amb el solid blanc. Ani`rè sel.leccionant temes interesants per treure al blog!!!