documental de la BBC sobre el fred

Companys:

Avui he possat al meu blog, un documental de la BBC, titulat Planeta Extremo- El Frío, que està subdivid en sis videos, de uns deu minuts cada un.

Aquí us poso el enllaç, perquè no tingueu que buscar-lo:

http://meteosag.blogspot.com/2009/01/meteorologia-extrema-el-fred.html

No us el perdeu, us agradarà, a disfrutar-lo.

Salutacions companys

3 Response to "documental de la BBC sobre el fred"

  1. Hola Jaume,
    Aquest documental que dius el vaig veure a el canal Odisea, és molt bo i carregat d´imatges molt potents.
    Tambè u8s recomano 6 GRADOS QUE PODRIAN CANBIAR EL MUNDO, el trobareu aqui:
    http://www.youtube.com/watch?v=eyMtyBgbcOA
    Per cert, no t´enviat correus pq el meu ordinador encara esta mort i el correu personal no hem xuta.

    Jaume Deu says:

    Lluis, conec bé el doocumental que tú dius perquè jo vaig comprar tota la col.lecció original de la National Geographic, que és composa de tres DVD, el primer INFORME TIERRA 60 minuts, el segón SEIS GRADOS QUE PODRIAN CAMBIAR EL MUNDO 90minuts i el tercer PLANETA AGUA de 60 minuts, una col.lecció estraordinaria, que juntament amb altres DVD de documental més centrats amb la meteoroligia i un parell de peliculas, que en fan estar orgullós d´haverlos adquirid i que quan tinguem manera de juntar-nos en algún lloc, sense cap dubte podrem veura i després comentar, axò és una idea que tinc de fa temps, però falta el local adecuat, que esperem poguer tindre.
    M´ha agradat que hagis explicat el perquè no pots enviar correus, però t´animo a tú i a tots el demés que no oblideu que hem fet un grup per participar, ja que d´aqui un dies intentarem fer una reunió, sigui com sigui, per aclarir possicions i per supost prescindi dels que no volen participar, ni dir res.
    Seria d´agraïr que si algú no vol participa que hu digui, ja que a mí a pesar de tindreu bastant clar en aquestes alçades, en sabra greu donar de baixa als que no participan.
    Sisplau col.laboreu i digueu alguna cosa, perquè si no és així no te ao de funcionar aquest grup i poder ja altre gent que li faria gràcia participar.
    Gràcies a tots i espero entengueu la meva posició.
    Jaume

    Moisés says:

    He vist ara, els dos primers videos. Aquest reporter està una mica sonat, exposar-se sense roba a -18ºC, passar una nit a dins la neu... brffff....