NEVADES A LLOCS INSOLITS: CAPITOL Nº 3: BRASIL

Bon dia:
Seguint amb aquests fascicles de nevades a llocs insolits, un nou episodi:
Brasil es el pais de la samba, del Ronaldinho, del caipirinha, de bells i exhuberants dones, de la selva amazonica, pero.... parlar de neu a Brasil?

Doncs si nois, al sud del pais no es del tot infrequent veure neu; sense anar mes lluny, aquest juny passat (recordem que es hemisferi sud i allà es hivern al mes de juny) hi va haver un curios episodi de nevades que us adjunto a continuaciò!!

Espero us agradi!!

http://www.mitosyfraudes.org/Calen9/NieveGaucha.html

8 Response to "NEVADES A LLOCS INSOLITS: CAPITOL Nº 3: BRASIL"

  1. danigava says:

    Si esta claro Ricard tenemos la negra.El dia que yo vea gavá así...Bueno se me saltarían las lágrimas de verdad no exagero que ilusión me haría bueno,nos haría verdad Jordi como tu bien has dicho en el otro post algún dia arran de mar.Saludos.

    Aquesta nevada els hi deuria anar de conya als brasilenys,sobretot alhora de preparar la caipirinha....ja,ja,ja.

    ..com diu la cançó de l´Alejandro ,"No es lo mismo..." que nevi al Tibidabo o que nevi a la platja de la Barceloneta !

    Salut !

    danigava says:

    Verdad Jordi lo has clavado je je.Saludos.

    Moisés says:

    Molt bona Jordi. Bona feina Ricard amb aquest seguiment de llocs poc habituals de veure neu. Encara trobaràs nevades a La Habana. ;-)
    A sobre, 3 dies abans de la nevada, tenien temperatures de 30 ºC, si he llegit bé.

    Jaume Deu says:

    Molt guai aquest reportatge Ricard, escolta tú que ets el encarregat de nevades insolites, no fa molt temps, en sembla que va haverí una nevada important e insolita a un lloc d´Australia ??? apa ja tens feina.
    Al tanto que tan de blanc, no et passis de bando !!!!!
    Una abraçada
    Jaume

    Ba Jaume, Australia es un dels locs on vui anar a parar tambè.
    Es increible buscant per internet, la quantitat de pagina que m'han sortit sobre la famosa "nevada a Kenia" que no va ser tal evidentement, però la desinformaciò e ignorancia que existeix es increible!!

    Jaume Deu says:

    Riard, Brasil és un del paissos que sap greu que nevi, perquè com bé dius, apart de la caipirinha, no necessitan gel, ni neu, perquè a les hores es tenen que vestir més i és deixa de veura un magnific panorama de la exhuberancia d´aquell pais i una cosa curiosa de aquell pais, es que les dones poden anar amb un tanga con un fil ( filo dental) però dificilment les veures esnsenyan els pits, pocas brasileires veuras fer top-les i en canvi els tangas encara que els portin, els tindras que buscar, perquè son super minis, una delicia de paisatge !!!!!
    Veus com ja altres coses que m´agradan apart de la meteorologia !!!!!!
    Salut i força ......
    Jaume